Most szól:
Vezeti:
2018.11.12 Hétfő . 12:46

Már nem kell sokat várni - Aquaman hamarosan a mozikba csábít

Nagyjából öt hét múlva mutatják be a mozikban a téli szezon nagyágyúját, az Aquaman-t. A rendező nemrég jelentette be, hogy az alkotás végre elkészült: a film dobozban van.

James Wan az Instagramján tudatta, hogy időben sikerült elvégezni az utolsó ecsetvonásokat:

„Két éven át minden ébren töltött pillanatomat igénybe vette és felemésztette ez a kis független film. Szörnyű méretű vállalkozás volt, és most vége.” A posztból az is kiderül, hogy a film utómunkálataiban közreműködők heti hét napot, és naponta nagyon sok órát dolgoztak. Végül így búcsúzik a rendező: „már alig várom a premiert, amikor mindenki láthatja majd Aquaman-t. Addig meg alszom egy jó hosszút.”

 

A jórészt a tenger alatt játszódó képregényfilmben a címszereplő Jason Momoá-n kívül Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, Djimon Hounsou és Willam Dafoe játszik. Kis bennfentes poén, hogy egy apró szerepben Leigh Whannell is feltűnik, aki a rendező másik életében – szupersikerű horrorfilmek írója, rendezője és producere – játszik fontos szerepet: nemcsak a Fűrész-sorozatot indították el együtt, hanem az Insidious-filmek is közös műveik.

Az Aquaman december 13-án debütál a hazai mozikban.

Forrás, kép: IC PRESS