Most szól:
Vezeti:
2018.11.19 Hétfő . 13:49

Színészek, akik a kamerán kívül is igazán jó barátok

A barátok mindannyiunk életében óriási és vitathatatlan szerepet töltenek be. Ők azok, akiknek minden bánatunkat elsírhatjuk, akik velünk együtt örülnek a boldogságunkat és úgy fogadnak el, ahogy vagyunk. Ilyen barát persze nem terem minden bokorban, ha valakinek egy-két igaz barátja akad, az már igazán szerencsésnek tarthatja magát.

A barátsághoz ugyanis sok összetevő összehangolt jelenlétére van szükség. Először is ott van a hasonlóság, a világnézetben, az értékrendben, a humorban, stb. Kell még szimpátia, közös érdeklődés, és persze sok-sok türelem, és elfogadás.

De még ez, mármint a hasonlóság sem feltétlen elég, sokkal fontosabb az, hogy mihez kezdünk a hasonlósággal. A hétköznapi rohanásban ugyanis nem ritka, hogy bármennyire erős is valakivel a barátságunk, az érzelmek idővel elhalványulnak, a kötelék meglazul, mert gyakran megfeledkezünk arról, milyen fontos azt újra és újra megerősíteni ezeket. Az igaz, vagy ha úgy tetszik, az örök barátság titka pedig egészen az apró, hétköznapi dolgokban rejlik.

Íme, néhány sztár-páros, akik nem csak a filmvásznon, az életben is igaz barátok!

Jennifer Aniston & Courtney Cox

Jennifer Aniston és Courtney Cox barátsa igazán kiállta az idő próbáját, hiszen a két színésznő még a Jóbarátok forgatásai során kerültek közel egymáshoz, és azóta is elválaszthatatlanok. Az igaz barátságot mi sem példázhatná szebben, hogy Courtney, Jennifert kérte fel lánya, Coco keresztanyjának.

 

Penélope Cruz & Salma Hayek

A két déli szépség együtt játszott a Las Banditas című filmben. A valóságban pedig már több mint 20 éve nagyon jó barátok.

 

Matt Damon & Ben Affleck

Matt és Ben között igazi gyermekkori barátságról beszélünk, amit akár szét is zilálhatott volna a hirtelen jött hírnév. Ám, ők még a siker kapuján is együtt sétáltak, mikor közösen készített első filmjük a Good Will Hunting óriási sikert aratott. A két színész barátsága már több, mint 35 éves töretlen.

 

Cameron Diaz & Drew Barrymore

Cameron és Drew a Charlie angyalaiban játszottak együtt, de a barátságuk jóval előbb kezdődött, hiszen egy kávézóban találkoztak még évekkel ezelőtt.

 

Brad Pitt & George Clooney

A két sármőr barátsága a Oceans’ Eleven forgatásakor kezdődött. Kettejük között a fő összekötő kapocs a humor volt. Ám a humorérzék mindkettőjükből kifogyott, mikor George először nem tudott azonosulni azzal, hogy Brad hirtelen nagycsaládos ember lett, majd később az is gondot jelentett, hogy Angelina állítólag nem kedvelte Amal-t. Időközben George-nak ikrei születtek, Brangelináék pedig különváltak, így a Pitt-Clooney barátság ismét felhőtlen.

 

Tobey Maguire & Leonardo DiCaprio

Tobey és Leonardo még kiskamaszként találkoztak egy maghallgatáson, azóta barátok. Együtt A nagy Gatsby című filmben láthattuk őket.

 

Forrás: Brightside

Lead: Instagram