Most szól:
Vezeti:
2018.12.08 Szombat . 05:00

Ha csak egy ételt ehetnél életed végéig, mi lenne az? Az emberek szerint ez!

Gyerekeket, rossz alvókat és a vizsgaidőszak kapujában álló embereket kérdeztek meg arról, hogy mi számukra 'A Tökéletes étel'? Hiszen ők a legőszintébbek...

Tegyük fel, ha a világon egyetlen étel lenne, és te választhatnád ki, hogy mi legyen az, amit egész életed végéig eszel, akkor mi lenne az? Mi a te kedvenc ételed? Gondold meg jól a választ és ne dobd be az első gondolatot, ami az eszedbe jut. Esetleg a pizza az, ami elsőként az eszedbe jut, de, ha jobban meggondolod talán ott tolong egy nagyobb adag nachos is a tökéletes sajt- vagy salsa szósszal karöltve.

Ha azt érzed, hogy készen állsz a válaszadásra és a döntésedet jól megfontoltad, már most szólunk, hogy minden egészséges alternatívát dobj félre! Természetesen az ételek egészséges alternatíváit is előlehet állítani, ha odafigyelünk.

Vannak olyan emberek, akik arra esküsznek, hogy fogyasszunk mindenből, viszont a mértékletesség a kulcsa mindennek. Felfogások és kísérletezések ide vagy oda, az emberek többsége a következő ételeken életük végéig képesek lennének elélni.

15. Hamburger

14. Palacsinta

13. Burrito

12. Nachos

11. Melegszendvics

10. Mac&Cheese

via GIPHY

09. Bacon

08. Rántott hús

07. Sajtburger

06. Fagylalt

05. Kínai kaja

via GIPHY

04. Spaghetti

03. Sült krumpli

02. Steak

01. Pizza

via GIPHY

Forrás: Ranker.com

Lead: Unsplash