Most szól:
Vezeti:
2018.12.06 Csütörtök . 14:05

Az Akusztik következő fellépője Vincze Lilla

S ez még mind semmi, az énekesnő emellett feltűnik a 2019-es Dal zsűrijében is.

Vincze Lilla karrierje egészen 30 évvel ezelőttig nyúlik vissza, az énekesnő ekkor szerzett ismertséget zenekarával, a Napoleon Boulvard-ral, az Interpop fesztiválon. Miután kiadtak négy lemezt, szólóban folytatta, emellett napjainkban zenepedagógusi és énektanári tevékenységet is folytat.

Az előadót legközelebb az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában láthatjuk, ahol ugyanúgy felcsendülnek a klasszikus Napoleon-dalok, mint szólóban alkotott sanzon szerzeményei. Az énekesnő természetesen nem érkezett egyedül, vendégként üdvözölhetjük majd a színpadon a Kaukázus frontemberét, Kardos-Horváth Janót, akivel többek között az egyik legismertebb Boulvard-dalt, a Júlia nem akar a földön járni-t adják elő. Ezenkívül felcsendül még például a Szállj velem, az Uram, segíts!, a Fogd meg a kezem, a Védd magad! és a Milord is, na meg sok egyéb más dallam.

Vincze Lilla mostanában többször is feltűnik majd a televíziók képernyőjén, ugyanis A Dal 2019 zsűrijében is láthatjuk. Elmondása szerint ő soha nem szeretne senkit bántani, hiszen tudja milyen rossz érzés, ha teljesen kezdőként, ott áll valaki egy zsűri előtt, aki csak a rosszat emeli ki a produkcióból. Az énekesnő minden előadásban meg fogja látni a jót, aminek hangot is ad, emellett pedig instrukciókkal támogatja a A Dal 2019 döntőseit.

Az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorát hallgathatjátok a Petőfi rádióban december 9-én 22 órától, vagy nézhetitek az M2 Petőfi TV-ben december 10-én 22.40-től. Ha esetleg lemaradnátok róla, a felvétel keddtől elérhető a PTV YouTube csatornáján is.