Most szól:
Vezeti:
2018.12.07 Péntek . 18:52

Különleges adásokkal vár a Honfoglaló

A Duna Televízió kvízjátékának, a Honfoglalónak szombat esti Mikulás különkiadásában 11 éves gyerekek vetélkednek egymással, ezen a napon ugyanis minden róluk szól! A kis hadvezérek december 8-án 19.30-tól szállnak harcba Magyarország megyéiért a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változatában.

„A nézők igazán különleges adásra számíthatnak szombat este, amelynek ötlete a gyereknapi különkiadás után született. Élvezem az adásokat a kis hadvezérekkel: viccesek, kedvesek, okosak. Lehet látni, mennyire tájékozottak és mennyire otthon vannak a különböző témakörökben. Természetesen megjutalmazzuk a gyerekeket, mindenki kap társasjátékot és családi élményprogramok is várják őket. Nagyon várom a Mikulás különkiadást!” – árulta el Szente Vajk, a Honfoglaló műsorvezetője.

Hétfőn este (december 10-én) pedig jön a Szuperbajnokság döntője, ahol kiderül, ki lesz a Honfoglaló abszolút győztese, aki hazaviheti a 30 millió forintos főnyereményt.

Karácsony és Szilveszter között ünnepi adásokat vetít a csatorna, amelyekben ismert emberek mérik össze képességeiket.

Továbbá érdemes lesz december 8-án reggel 7 órától a Petőfi Rádiót hallgatni, hiszen Szente Vajk, Péczeli Dóri vendége lesz a Hétvége Petőfivel c. műsorban, ahol sok érdekességet elmesél a rendhagyó Honfoglaló adásokról.

Forrás, kép: mediaklikk.hu/honfoglalo