Most szól:
Vezeti:
2018.12.12 Szerda . 13:12

Hallgasd a Petőfi Rádiót és nyerj páros belépőt Ákos koncertjére!

Ákos idén is egy nagyszerű évet tudhat maga mögött, de 2018-nak még mindig nincs vége!

Ákos április 6-án töltötte be 50. életévét. A jubileumi évben megállás nélkül koncertezett: a tavaszi, akusztikus, kórussal kísért előadásokat és a nyári fesztiválokon bemutatott rockműsorát eddig több mint 140.000 (!) érdeklődő látta. Az évet pedig idén is a Papp László Budapest Arénában zárja, méghozzá sorrendben negyedik alkalommal duplázik: december 14-én és 15-én is fellép a legnagyobb hazai koncertteremben.

Mint az énekes elmondta: „Sűrű kis év volt ez is: megjelent az első önéletrajzi jellegű könyvem, a Visszaszámlálás. Tavasszal kiadtunk egy átdolgozásokat tartalmazó CD-t, most pedig itt a HAZATALÁL EP négy új dallal. Közben két, egymástól hangszerelésben és repertoárban is különböző előadást hoztunk létre: az akusztikus Ákos50 és a rockos fesztiválműsor után a dupla Arénában mutatkozik majd be az idei harmadik dalösszeállításunk. Az erre való felkészülés mellett még időt kell találnunk a tavaszi koncertek kép- és hangfelvételére is, mert szeretnénk azt is mihamarabb megjelentetni.”

Ha nem szeretnél lemaradni egy felejthetetlen koncertélményről, akkor hallgasd a Petőfi Rádiót és nyerj páros belépőt Ákos december 14-i (pénteki) koncertjére.

Mit kell ehhez tenni?

Légy résen hétköznap 10:00 és 13:00 óra között (Eszembe jutottál), 13:00 és 16:00 óra között (Petőfi Összes) valamint 16:00 és 19:00 óra között (Egész úton hazafelé) ugyanis mindegyik műsorban elhangzik egy-egy Ákos dal. Amikor meghallod, küldd az „Ákos" szót SMS-ben a Petőfi Rádió 0630-30-30-380-as telefonszámára, s ha te vagy a szerencsés, páros belépőjegyet nyerhetsz.

A részletes játékszabályzatot ITT találjátok.