Most szól:
Vezeti:
2018.12.13 Csütörtök . 12:44

Ezen a reptéren kutyasimogatással csökkentheted a szorongásod

Megszámlálhatatlan ember szorong, ha repülőre kell ülnie. Sydney-ben kutyasimogatóval próbálják csökkenteni az emberek félelemérzetét.

Ismerős az az érzés, ami a repülés előtti napokban tör rád és ahogy közeledik a beszállás pillanata csak még inkább erősödik? Gyomorgörcs, szorongás, étvágytalanság, félelemmel teli gondolatok és még sorolhatnánk? Sajnos nagyon sokan járnak hasonló cipőben, ugyanis az emberek nagy része fél, ha repülőre kell szállnia. Ha csak nem az a munkád, hogy jobbra balra utazgass a nagyvilágban, akkor valószínű te is ideges vagy a repülést megelőző időben.

A Sydney-i reptéren úgy gondolták, hogy segítenek ezeken az embereken és kutyasimogatót hoznak létre a terminál területén belül.

Az American Airlines dolgozói úgy vélik, hogy egy pihe puha állat ölelése segít csökkenteni a félelemérzetet. A kiskedvencek minden kedden és csütörtökön reggel 7 és 9 óra között találhatóak meg a reptéren, szóval aki esetleg pont Sydney-ben tartozkódik ebben az időben, az semmiképp se felejtse el megsimogatni a szőrgombócokat!


Forrás: Hellogiggles

Lead: Unsplash