Most szól:
Vezeti:
2018.12.17 Hétfő . 05:00

Szépségikonok a 20. századból, akik ma garantáltan összetörnének pár férfi szívet

A divat változik, de az ő szépségük örök.

Minden kornak megvannak a maga szépség ideáljai, a willendorf-i Vénusztól, Marilyn Monroe-n át egészen Palvin Barbaráig. Ők azok, akiket nők milliói próbálnak utánozni és legalább ennyi férfi róluk álmodozik.

Az 50-es, 60-as évek szépségeit, még így közel 70 év távlatából sem feledjük. Ők voltak az elsők akik, megjelentek a címlapokon, akiknek magánélete lázban tartotta a sajtót, ők jelentik Hollywood aranykorát. Róluk készítettünk egy válogatást!

Sophia Loren

Az olasz díva most 84 éves és fiatalkorában az egyik leggyönyörűbb színésznőként tartották számon. A háromszoros Oscar-díjas Sophia szerint a szépség nem valami fizikális dolog, hanem annak tükröződése, hogy hogyan érzed magad belül.

 

Catherine Deneuve

A francia modell-színésznő a 60-as, 70-es évek egyik első számú szépségikonja volt. A férfiak mellett a legnagyobb divatmárkák is csak úgy kapkodtak utána.

View this post on Instagram

#CatherineDeneuve #Deneuve #DivaDeneuve

A post shared by Catherine Deneuve Fan Club (@diva_deneuve) on

 

Ingrid Bergman

A csodás színésznő Svédországban született, és onnan jutott el a világot jelentő deszkákra. Színházi és filmes szerepeiben egyaránt remek alakításokat nyújtott, háromszor kapott Oscar-díjat. Legtöbben a Casablanca című filmből ismerik őt.

 

Bridget Bardot

A francia modell-színésznő évekig volt az ügyeletes szex szimbólum világszerte. Kevesen tudják, de énekesnőként is jeleskedett. Emellett vegetáriánus és elkötelezett állatvédő volt, még egy állatvédelemmel foglalkozó alapítványt is létrehozott.

 

Ursula Andress

A svéd színésznő volt az első Bond-lány. A jelenet mikor a Dr.No-ban kiemelkedik az óceánból a mai napig az egyik legikonikusabb „Bond-pillanat”.

 

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn a mai napig utánozhatatlan. Őzike szemei és törékeny alkata hamar népszerűvé tették. Csodás és elismert színésznő volt, akinek minden filmes siker ellenére a legnagyobb öröm az volt, hogy megélhette az anyaság csodáját.

 

Forrás: Brightside

Lead: Getty Images