Most szól:
Vezeti:
2018.12.18 Kedd . 05:00

Színészek, akik az életben is hősies tetteket hajtottak végre

Hozzászokhatunk már ahhoz, hogy kedvenc színészeink a képernyőkön hősies tetteket hajtanak végre, de a következő sztárok, ezt nem csak ott tették meg.

Harrison Ford

2000-ben Ford megmentette két túrázó életét, akik eltévedetek a wyomingi hegységben. Az egyik túrázó komoly kiszáradással küszködött, míg másikuk hangjelzéssel segítséget kért. Ford, mint Wyoming részidős lakosa szerepel a seriff részlegben és részt vesz mentőakciókban is. Így ő sietett segítségükre a helikopterével.

via GIPHY

Clint Eastwood

Egy 2014-es buliban Steve John rendezőnek megakadt a torkán valamilyen étel, de szerencséjére Clint Eastwood a közelben volt és Heimlich fogást végzett el rajta. Ez igazán elképesztő adva a tényt, hogy a rendező közel 100 kiló a színész pedig 88 éves.

via GIPHY

Jamie Foxx

2016-ban egy ember a színész házának hajtott kocsijával, a kocsi egy vízelvezetőnek ütközött, ami miatt a kipördült és lángokba borult az autó. Jamie egy perc gondolkodás nélkül kiszedte a férfit a lángoló autóból és biztonságba helyezte. A vezető fej-, nyak- és mellkasi sérülésektől szenvedett, de egészségesen felépült.

 

Vin Diesel

2001-ben Vin Diesel éppen motorozott, amikor észrevette egy horrorisztikus ütközést, ami miatt a kocsi lángra gyúlt. Amilyen gyorsan csak tudott a sztár kimentett minden utast a kocsiból, mielőtt az felrobbant volna.

 

Forrás: Digitalspy

Lead: Getty Images