Most szól:
Vezeti:
2018.12.15 Szombat . 15:06

Tizenkét énekes, egy színpad - az Akusztik következő fellépője a Budapest Voices

Íme a tökéletes példa arra, hogy nem kell lezúzni a színpadot ahhoz, hogy tökéletes rockzenét hozzunk létre.

Az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorának következő fellépője a Budapest Voices, akik nem kevesebben, mint 12-en állnak színpadra. A 2013-ban alakult formáció ismert magyar slágereket ültet át sajátos hangszerelésbe, 12 énekhangot és egy ütőshangszert, a dobot felhasználva.

A legismertebb hazai a cappella együttes számos fesztiválon és klubban fellépett már, így egy ország ismeri a nevüket. Az Akusztik színpadára több ismert együttes dalát is elhozták, játszanak Tankcsapdát, Subscribe-ot, Ocho Macho-t, Péterfy Bori & the Love Band-et, PASO-t, Magashegyi Underground-ot, vagy éppen Kowalsky meg a Vegát. A Nagy-Szín-Pad! győztes Ocho Macho zenekarral olyan jó kapcsolatot alakított ki a Budapest Voices, hogy egy dal erejéig meg is hívták az együttes énekesét, Kirchnopf Gergőt az Akusztik színpadára.

Szóval ne feledjétek, Budapest Voices Akusztik december 16-án este 22.00-kor a Petőfi Rádióban, december 17-én 22.40-kor pedig az M2 Petőfi TV műsorán. Ha esetleg lemaradsz a felvételről, a koncertet visszanézheted a PTV YouTube csatornáján.