Most szól:
Vezeti:
2019.01.05 Szombat . 05:00

5+1 randihelyszín, amit 2019-ben ki kell próbálnod!

Itt az új év, jöhetnek a jobbnál jobb új randitippek!

Beköszöntött 2019, így ideje átgondolni a randizási szokáisainkat, főleg ha nem sikerült párt találnunk magunknak a tavalyi esztendőben. Le a halálosan unalmas "menjünk el moziba és üljünk be valahova" randiknak. Ideje kreatívnak lenni!

Jöjjenk hát a javaslataink!

1.Borkóstoló

Mennyivel jobban hangzik az hogy menjünk el egy borkóstolóra, mint hogy igyünk meg valahol egy pohár bort, nem? Amelett, hogy tudtok egymással ismerkedni, még a borok világába is betekintést nyerhettek.

via GIPHY

2. A kérdéses kihívás

Tudósok megállapították, hogy szerelembe lehet esni 36 kérdés megválaszolása után. Eleinte kicsit abszurdnak tűnhet, de a kérdéseket elolvasva abszolút egy egész estés hosszas kérdezz-feleleknek néztek elébe! A kérdéseket IDE KATTINTVA olvashatjátok el.

via GIPHY

3. Vitorlázás

Na ugye ehhez nem árt egy szép tó, amink van a Balaton személyében, egy vitorlás, amit bérelni is lehet és egy jó idő, ami majd nyáron lesz. Ha ez a három feltétel adott, garantáltan egy szuper randinak nézel elébe.

via GIPHY

4. Közös festés

Nincs is annál kreatívabb program, mint elmenni és közösen festeni egy remek képet. Közben beszélgethettek, jobban megismerhetitek egymást.

via GIPHY

5. Főzzetek!

A kretív programokkal sosem lehet mellélőni. Ha bénáztok azért vicces, ha pedig ügyesek vagytok, akkor esztek egy nagyon nagyon finomat. Ne feledjétek, a hozzávalókat is közösen kell beszereznetek!

via GIPHY

6. Túrázzatok!

Szerencsére Magyarországon jobbnál jobb túraútvonalak közül válogathatunk, így messze nem kell utaznunk egy jó kis kalandért. Friss levegő, testmozgás, és sok sok beszélgetés. Irány túrázni!

via GIPHY

Na ezekből valószínűleg mindenki talál kedvére valót, szóval irány szuper randizni 2019-ben!

Forrás: Popsugar

Lead: Unsplash