Most szól:
Vezeti:
2019.01.18 Péntek . 05:00

8 színész, akik kis híján szuperhős bőrbe bújhattak volna

Nem sokon múlt, hogy most tőlük zengjen a szuperhős univerzum.

A szuperhős filmek évtizedek óta hatalmas rajongótáborral bírnak. Ismeretlen színészeket a világhírnévig repíthetnek, ismerteket pedig még feljebb emelhetnek. A szuperhős, és főként a Marvel mozik akkora népszerűségnek örvendenek, hogy bizony óriási bevételeket tudhatnak magukénak a mozipénztáraknál. Így nem is meglepő, hogy a legtöbb színész szíves örömest csatlakozna a filmes univerzumhoz.

Ez a kiváltság azonban csak keveseknek adatik meg. Lássuk, kik azok, akik a célvonalnál estek el a szuperhős szereptől!

Emily Blunt, mint a Fekete Özvegy

Emily Blunt maga utasította vissza a szerepet, mert más típusú karakterekben jobban el tudta képzelni magát, így azt végül Scarlet Johanson kapta.

View this post on Instagram

Smile ❤ • #Emilyblunt

A post shared by Emily Blunt (@emilybluntofficial) on

 

Alexander Skarsgard, mint Thor

A svéd színész olyannyira közel került a tűzhöz, hogy egészen a casting utolsó fordulójáig jutott, így még a teljes Thor jelmezt is magára ölthette, a befutó azonban Chris Hemsworth lett.

 

Liam Hemsworth, mint Thor

Chris Hemsworth-nek nemcsak Skarsgard, hanem saját öccse is a vetélytársa volt, ami igencsak pikáns szituáció lehetett, de ahogy elnézzük nincs harag, hogy az idősebb Hemsworth kapta a szerepet.

 

Joaquin Phoenix, mint Doctor Strange

Tudjuk, hogy Phoenix-et hamarosan Jokerként láthatjuk majd, de még mind ezek előtt kis híján ő lett Doctor Strange. Döntését később maga Phoenix is kicsit megbánta, és „sznobnak” minősítette, a szerepet végül Benedict Cumberbatch kapta.

 

Olivia Wilde, mint Gamorra

A hírek szerint Oliviának felajánlották a szerepet, de ő visszadobta, így az végül Zoe Saldana-é lett.

 

Sam Rockwell, mint Vasember

Az Oscar-díjas Sam Rockwell is nekifutott a válogatásnak, de elmondása szerint minden reménye elszállt, mikor Robert Downey Jr. is beszállt a versenybe, ugyanis azonnal látszott, ez a szerep csak az övé lehet.

 

Joseph Gordon-Levitt, mint Star-Lord

Az Eredet sztárja is esélyes volt, de végül Chris Pratt elhappolta előle A galaxis őrzői főszerepét.

 

Jake Gyllenhaal, mint Pókember

Jake Gyllenhaal majdnem eljátszhatta Peter Parker-t a Pókember 2-ben. Történt ugyanis, hogy az első rész főszereplője Tobey Maguire hátfájdalom gyötörte, így kérdéssé vált, hogy egyáltalán tudja-e vállalni a filmet, amolyan tartalékként pedig Jake lépett elő, de végül nem volt szükség a „helyettesítésre”.

 

Forrás: JustJared

Lead: Instagram