Most szól:
Vezeti:
2019.01.15 Kedd . 05:00

Ezeknek a sorozatoknak kell búcsút intenünk 2019-ben

Idén jó néhány közönségkedvenc befejeződik.

Akárcsak az elmúlt éveknek, 2019-nek is úgy futhatunk neki, hogy a sorozatok terén pazar felhozatal vár ránk. Szép számban érkeznek újdonságok a palettára, mint pl. a Chris Pine nevével fémjelzett I Am The Night, vagy a Hazug csajok társasága spin-off-jaként is értelmezhető Pretty Little Liars: The Perfectionists. Lesznek nagy visszatérők is így pl. folytatódni fog a Hatalmas kis hazugságok, vagy épp a Stranger Things, de lesznek bizony olyanok is, akik már csak egy szezon erejéig térnek vissza a képernyőre.

Lássuk, mely sorozatok érnek véget 2019-ben!

A viszony

A nők és a férfiak eltérő interpretálását zseniálisan bemutató sorozat idén az 5. évaddal fog búcsúzni. A párkapcsolati dráma 2014-ben indult, Dominic West, Maura Tierney, Ruth Wilson és Joshua Jackson főszereplésével és azt helyezi középpontba, hogy még a biztosnak hitt kapcsolatok is oly törékenyek, mint a porcelán.

 

Agymenők

Az utolsó évadhoz érkezett a bombanépszerűségnek örvendő Agymenők című sitcom, a stáb a produkció Facebook-oldalán jelentette be a sokak számára szomorú hírt. Az alkotók nagyon hálásak a rajongóknak, hogy ennyien szerették és támogatták a sorozat eddigi évadait. Céljuk, hogy az utolsó szezon méltó fináléja legyen az Agymenőknek. Akárhogy is, ennek valószínűleg könnyes nevetés lesz a vége.

 

Trónok harca

A tűz és a jég végleg összecsap 2019. áprilisában, érkezik ugyanis minden idők egyik, ha nem a legjobb sorozatának tartott Trónok harca utolsó, befejező évada. A nyolcadik szezon mindössze hat részből fog állni, de gyakorlatilag mozifilm hosszúságúak és minőségűek lesznek. A hosszú várakozás után jövő tavasszal végre megtudhatjuk, hogy milyen befejezést hív George R.R. Martin „keserédesnek”.

View this post on Instagram

New footage from Season 8! 🔥 April 2019 only on @HBO

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) on

 

Orange is the New Black

A A női börtönben játszódó sorozat 2013-ban indult, azóta több Emmy-díjat is nyert és számos Arany Glóbuszra jelölték. A népszerű sorozat befejező, hetedik évada 2019-ben érkezik. Nemcsak a rajongók bánhatják ezt, hanem az Orange is the New Black szereplői is, akik a Twitteren osztották meg a következő videót, ezzel a szöveggel: „Ez meg fog ríkatni.”


Gotham

A Gotham kezdetben egy Jim Gordonról szóló előzménysorozat volt, aztán az évadok során inkább a felcseperedő Bruce Wayne-re kezdett átkerülni a hangsúly a sztoriban. A soron következő 5. évad egyben az utolsó is lesz, melyből remélhetőleg végre megtudhatjuk hogyan válik, Bruce-ból Batman.

 

Mr. Robot

Jövőre lezárul Elliot története is. A rétegsorozatnak induló, ám bombasikert arató Mr. Robot eddig három sikeres évadot tudhat maga mögött, így villámcsapásként jött a hír, hogy jövőre véget ér a széria. Öröm az ürömben, hogy a korábban bejelentett 8 rész helyett 12 epizódot kapunk majd, így bőven lesz idő a sztori lezárására. Ezt már csak azért is sajnáljuk, mert Rami Malek szó szerint brillírozik, de remélhetőleg az utolsó évad mindenért kárpótolja majd a rajongókat.

via GIPHY

Te melyik sorozat véget érését sajnálod a legjobban?

Forrás: JustJared

Lead: Instagram