Most szól:
Vezeti:
2019.01.09 Szerda . 14:03

Kit Harington elárulta mihez kezd a Trónok harca után

A színésznek kettős érzése van a sikersorozat befejezésével kapcsolatban.

A Trónok harca nagy valószínűséggel örökre kitüntetett helyet bérelt magának a televíziós sorozatok históriás könyvében. Ugyanakkor, mint minden, a Trónok harca is közeledik a végéhez, egész pontosan a színészek munkája már véget is ért, a közönséget azonban még elválasztja néhány hónap a sorozat fináléjától.

via GIPHY

A Havas Jon-t alakító Kit Harington gyakorlatilag világszerte ismertté vált a szériának köszönhetően, a női rajongók pedig kiváltképp a szívükbe zárták. A színész nem rég egy interjúban elárulta, hogy „A végén mindenkinél eltört a mécses. De nem tudom, hogy azért sírtunk-e, mert szomorúak voltunk, hogy vége van, vagy azért mert rettenetesen kimerültünk. Alig aludtunk. Emlékszem mindenki fel-alá járkált és azt mondogatta: „Elegem van. Imádom ezt, ez volt a legjobb dolog az életemben, és hiányozni fog, de elegem van.” A sorozat záró évadának elkészítése tehát, mind fizikailag, mind érzelmileg rendkívül megterhelő volt a stáb számára.

View this post on Instagram

Who will sit on the Iron Throne?👇

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) on

 

Haringtont arról is kérdezték, mik a tervei a jövőre nézve. Így nyilatkozott: „Véleményem szerint, azok, akik nem filmezéssel, TV-vel foglalkoznak, nem tudják elképzelni mennyire nehéz állandóan távol lenni az otthonodtól. Az, hogy munkába mész, együtt töltöd a napot a kollégáiddal, majd hazamész a családodhoz, főztök, mert van valami a hűtőben... ez lehet furán hangzik, de ezekre a dolgokra vágyom a leginkább. Kilenc év után végre otthon lenni. Egy helyen. Mozdulatlanul.”

 

Kit egyébként szerelmét is a Trónok harcának köszönheti, hiszen a forgatáson találkozott Rose Leslie-vel, akivel tavaly össze is házasodtak. Ennek kapcsán a színész azt mondta: „Sokan ismerkednek meg párjukkal a munka során, hát történetesen a mi esetünkben ez az egyik legnagyobb TV show volt. Nem tudom milyen lesz, ha gyerekeink lesznek. Hiszen tudni fogják. Láthatják majd hogyan jöttek össze a szüleik, ez valahol nagyon jó érzés és mindenekfelett hálás vagyok, hogy megismerhettem Rose-t.”

 

Forrás: JustJared

Lead: Getty Images