Most szól:
Vezeti:
2019.01.11 Péntek . 15:29

Elindult Rókusfalvy Lili új műsora, a Családvarázs - az első rész tartalmából

Új műsor indult Rókusfalvy Lilivel az M2 Petőfi Tv-n! A Családvarázsban sztárok engednek be minket hétről-hétre személyes életterükbe, családi körükbe. Megosztanak velünk olyan titkokat, ami számunkra is inspiráló lehet. De minden egyes történet újabb kérdéseket is felvet. Mint például, hogyan hangoljam össze a hivatásomat a családi életemmel?

Ez állt az első adás középpontjában is. De mit is jelent ma, a 21. században apának lenni? Hogyan lehet fennmaradni az Apa-libikókán? Legyen szó ismert énekesről, vagy médiában dolgozó riporterről vagy akármilyen területen dolgozó férfiról, a válasz egyik esetben sem egyszerű.

A műsor elején Caramel mesélt arról, hogyan tölti az ünnepeket szerettei körében. Ahogy azt is megtudtuk, hogyan csempészte ki a szaloncukrokat a karácsonyfáról, hogyan dorgálta meg érte olykor az édesapja, aztán hogyan derült fény arra, hogy a dorgálás valószínűleg csak annak szól, hogy így számára nem maradnak cukrok a fán.

A stúdióban pedig az M4 sport Forma 1-es riportere, Szeleczky Ádám, kendőzetlen őszinteséggel beszélt édesapjával való kapcsolatáról és azokról a pillanatokról, amikor az apai ösztön minden helyzetet felülírt az életében. „Michael Schumacherről tudjuk, hogy élete egyik futamát úgy nyerte meg délután, hogy délelőtt elvesztette az édesanyját. Én nem ez a férfi vagyok. Nekem gondolkoznom kell, kérdeznem kell, szerkesztenem kell. Ha éppen az a kérdés, milyen a vérképe a fiamnak, nem tudok őszinte érdeklődéssel arról kérdezni, milyen keverékű gumival versenyzik majd a pilóta” – mondta a műsorban Szeleczky. Aki azt is elmesélte, hogyan sietett haza Londonból, amikor riasztotta a nőgyógyász, hogy hamarabb érkezhet a kisfia a tervezettnél, jóval hamarabb... és hogyan készült ő maga az apai szerepre veszélyeztetett terhes felesége mellett.

Ádám történetei mindenkit rávezetnek arra, hogy az apaság valódi kaland, amit tényleg nem érdekes senkinek sem kihagyni. „Van életem értelme, a gyermekem, de nem dobom el az életemet miatta, mert a kettő együtt lesz igazán értékes.”

A Családvarázs első adását IDE KATTINTVA tudjátok visszanézni.

A műsorban látható riportfilmeket az EMMI készítette a Családok Éve és a Családbarát Ország kampányok keretében.

A Caramelről szóló riportot pedig külön is megtaláljátok csalad.hu youtube csatornán, vagy IDE kattintva.