Most szól:
Vezeti:
2019.01.11 Péntek . 10:41

Újabb világsztár vallott szorongásáról és pánikbetegségéről

A legnagyobbak sem menekülhetnek. A mentális probléma nem válogat.

Régen szinte cikinek számított arról beszélni, hogy pszichológushoz vagy pszichiáterhez jársz, arról "vallani" pedig, hogy mentális problémája van valakinek, szinte felért a média halálos ítéletével. Nagy szerencsére, napjainkban egyre gyakoribb, hogy világsztárok szólalnak fel a mentális problémákkal kapcsolatosan, és őszintén vallanak olyan időszakokról, amikor bizony ők is a saját démonjaikkal küzködtek.

Így tett most Gina Rodriguez is, aki a Jane the Virgin, az Expedíció vagy a Mélytengeri pokolból lehet ismerős az olvasónak.

View this post on Instagram

Got my boys back. #season5

A post shared by Gina Rodriguez (@hereisgina) on

 

"A szorongásom két évvel ezelőtt kezdődött. Az első pánikrohamom egy sushi étteremben tört rám. Hirtelen azt hittem, hogy meg fogok halni, az emberek pedig képeket készítettek rólam. Szörnyű volt. Az élet használati útmutatójában főként arról írnak, hogyan éld meg az álmaidat, de arról nem szólnak, milyen az, amikor nincsenek barátaid, amikor nem láthatod a családod, a párod vagy a barátnőd..." - nyilatkozott a februári Cosmopolitan magazinnak a színésznő.

 

"Végre szeretem a testem. Elengedtem a szorongásom és a félelmem azzal kapcsolatosan, hogy nem vagyok szép. És itt most nem csak a fotókra meg a címlapra gondolok, hanem arra a sok millió latin nőre, akik a címlapon engem látnak, s közben magukat hasonlítják hozzám. Mi mindannyian egyek vagyunk és öszetartozunk!" - tette hozzá még Gina.

A színésznő egyébként tavaly házasodott össze Joe LoCicero színésszel, akiről elmondta, hogy ő az első olyan férfi, aki mellett végre nőnek érezheti magát, hogy végre nem a férfi egója "ragyogja be" a kapcsolatot, hanem ő.

View this post on Instagram

When the paps catch that good love. 😍 #myKing

A post shared by Gina Rodriguez (@hereisgina) on

 

Forrás: Cosmopolitan

Lead: Getty Images