Most szól:
Vezeti:
2019.01.15 Kedd . 05:00

10 világsztár, aki retteg a repüléstől

Gondolná az ember, hogy az A listás világsztárok úgy szállnak repülőre, mint más autóba, azonban ez közel sincsen mindig így.

Sajnos a félelem nem válogat, legyen szó hétköznapi emberről, vagy világsztárról. Az emberek nagy részének a torkában dobog a szíve, amikor repülőre kell ülnie. Még ha azt is látod a repülőtéren, hogy mindenki halálosan nyugodt, a fejekben valószínű olyan zűrzavar tombol, hogy ember legyen a talpán, aki ott rendet tudna rakni.

A félelem eredhet valamilyen előzetes traumából, például balesetből, kényszerleszállásból, de kiválthatja például klausztrofóbia, tériszony vagy pánikbetegség is. Az olyan embert is megviselheti egy repülőút, akinek az ég világon semmiféle mentális problémája nincsen.

Nézzük hát kik azok a sztárok, akik nap mint nap utaznak a nagyvilágban, azonban ez egy valóságos kihívást jelent számukra!

1. Miley Cyrus

A 26 éves énekesnő amilyen magabiztos a színpadon, annyira ideges a repülőn. Elmondása szerint a hosszú utak kimondottan frusztrálják és idegessé teszik. Ami még inkább tetőzi a szorongást, hogy képtelen aludni a repülőn.

View this post on Instagram

2019ley

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

2. Ben Affleck

A sármos színész joggal fél a repüléstől, ugyanis 9 évesen, amikor Washingtonba repült épp, belecsapott egy villám a gépükbe, aminek a motorja kigyulladt, ezért kényszerleszállást kellett végrehajtani.

 

3. Britney Spears

Hiába magabiztos Britney a Toxic videoklipjében. A való életben kimondottan szorongással tölti el egy-egy repülőút.

 

4. Kate Winslet

A színésznő és ex-férje Sam Mendes soha nem repültek együtt, ugyanis Kate attól félt, hogy a gép lezuhan, a gyermekeik pedig árvák maradnak.

 

5. Aretha Franklin

A tavalyi évben sajnálatos módon elhunyt énekesnő több várost is kihúzott a fellépési listájáról, ugyanis annyira félt a repüléstől.

 

6. Megan Fox

A világ egyik legszexibb színésznőjének tartott Megan Fox is bizony fél az égben. "20 éves koromban elhatároztam, hogy tennem kell valamit, hogy ne kapjak állandóan pánikrohamot, amikor a gép fedélzetére lépek. Mindig Britney szól a fülemben a repülőn, hiszen ha ő ott van, akkor nem lehet baj" - nyilatkozta. A színésznő sokat foglalkozott azzal, hogy mérséklődjenek a repüléssel kapcsolatos félelmei.

View this post on Instagram

NYT Outtakes 📸

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

 

7. Jennifer Aniston

A Jóbarátok Rachel-jéről sem gondolnátok valószínűleg, hogy iszonya van a repüléstől, sőt egyenesen borzasztónak titulálja. A színésznő bevallása szerint nagyon sok szép helyet azért nem látott a világon, mert repülésfóbiája van.

 

8. Sandra Bullock

A színésznő joggal fél halálosan a repüléstől, ugyanis 2000-ben túlélt egy kisebb repülőgép szerencsétlenséget.

 

9. Travis Barker

A Blink-182 dobosa elképesztően szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis 2008-ban egy kegyetlen repülőgép szerencsétlenséget élt túl. A gépen 6-an utaztak, abból 4 ember életét vesztette. Travis élete ugyan megmenekült, de a félelmet, amit a repülés iránt érez, valószínűleg örökké magával hordozza majd.

View this post on Instagram

Who wanna ride 📸 @estevanoriol

A post shared by travisbarker (@travisbarker) on

 

10. Kirsten Dunst

A színésznő egy speciális füldugóra esküszik, amit felszállás és leszállás közben mindig alkalmaz. A repüléstől való félelme szinte egész életen át elkíséri.

 

Te félsz a repüléstől?

Forrás: Ranker

Lead: Unsplash