Most szól:
Vezeti:
2019.01.19 Szombat . 09:57

Családvarázs - a második rész tartalmából

Bűvös negyvenesek, akiket összeköt a zene

Halász Judit, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő közel 40 éve foglalkozik gyerekdalokkal. Farkasházi Réka pedig kicsivel múlt el 40 éves, amikor kiderült harmadjára is gyermeket vár. „Olyan ő nekem, mint egy kis ajándék” – nyilatkozta Réka a gyermekáldásról. „Sosem gondoltam volna, hogy 3 gyermekes anyuka leszek, az már olyan nagyon komoly dolognak tűnt.”

De nem csak a 40-es, bűvös szám köti össze a két színésznőt, hanem a zene, a gyerekdalok és a családi koncertek is. Róluk szólt a Családvarázs 2. epizódja.

A műsor elején Halász Judit számtalan emléket elevenít fel családi koncertjeiről. De egy eddig még sosem hallott történetet is megoszt velünk.

Míg Halász Judit családi koncertjeire nosztalgiázni mennek inkább a szülők, a Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncerteken együtt bulizik a család apraja-nagyja. „A gyerek arra fog emlékezni, hogy a papa meg a mama is eldobta a botot és együtt táncoltak.” - fogalmazott Réka, aki mindamellett, hogy színész, énekes, immáron 3 gyermek édesanyja. „Sokáig nem szerettem azt a kérdést, hogy más-e 40 évesen várandósnak, anyának lenni. Aztán rájöttem, hogy tényleg más. Mélyebben élem meg a pillanatot. Hosszú percekre el tudok veszni Tamara egy-egy mosolyában.”

Egy őszinte beszélgetés, az anyaság valódi öröméről, amiben nem csak a vendégek, de maga a műsorvezető, Rókusfalvy Lili is őszintén kitárulkozik. „Amikor én lefekszem és tudom azt, hogy 3 óra múlva úgyis fel fog kelni a Boldi… De… tök jó! Keljen fel! És meg akarom ölelni és olyan jó érzés, hogy ott van.”

A teljes adást visszanézhetitek az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján:

Farkasházi Rékával tavaly - még a várandóssága idején - forgatott a Családvarázs, a róla szóló riportot visszanézhetitek a csalad.hu youtube csatorjáján: