Most szól:
Vezeti:
2019.01.21 Hétfő . 14:43

"Nagyon gördülékenyen megy a közös munka" - Dallos Bogi tündökölt A Dal 2019 első adásában

Január 19-én este megvolt A Dal 2019 első élő adása, melyben új műsorvezető páros debütált, Dallos Bogi és Fehérvári Gábor Alfréd "Freddie" személyében.

Dallos Bogi és Freddie is versenyzőként indult korábban A Dalban, s most ugyanarra a színpadra tértek vissza, ám ezúttal műsorvezetőként. Az elmúlt időszakban többször is összesodorta őket a munka, ám A Dalban ilyen formátumban most debütáltak először. Freddie-nek nem volt idegen a terep, hiszen tavaly Rátonyi Kriszta mellett ők voltak az este házigazdái, Dallos Boginak viszont újdonság volt ez a fajta "dalos szerep". Még leírni is hihetetlen, de az énekesnő még most is csak 21 éves, ám olyan profizmussal hozta le az estét, hogy öröm volt nézni, ahogy tündököl a színpadon.

 

Egy rövid telefonos interjú keretei között megkérdeztük Bogit hogy érezte magát az első adás folyamán, hogyan készült az estére, illetve arra is választ kaptunk, hogy melyik versenyző kiesését sajnálja a legjobban.

Izgultál-e az adás előtt?

"Igen izgultam, de szerintem ez természetes, hiszen minden nagyobb megmérettetés előtt izgul az ember, azonban ez a "jó fajta feszültség volt", ami kell a jó teljesítményhez. Freddie is mondta, hogy ez teljesen természetes."

Mennyivel volt másabb az élő adás, mint a próba?

"A 6 órás próbával ellentétben az adás ugye mindössze 2 óra volt, ami a zene, az emberek, a történések, az előadások hatására elképesztően hamar elröppent."

Hogyan készültél a feladatra?

"Minden előadóból, és a dalokból is maximálisan felkészültem, hiszen úgy gondolom, hogy ha az alap információk biztos lábakon állnak, akkor sokkal könnyedebben jönnek a kérdések is."

Tartottál-e valamitől a műsor alatt?

"Igen, a pontozástól, az összesítéstől kicsit tartottam, hiszen azt nem lehetett előre elpróbálni, nem akartam rosszul mondani valakinek a helyezését. De szerencsére nagyon segítőkész volt a stáb és Freddie is, így azzal sem volt gond."

Milyen volt Freddie-vel együtt dolgozni?

"Nagyon gördülékenyen megy a közös munka, mindketten zenészek vagyunk, így úgy gondolom, hogy egymást könnyedén megértjük, s mivel mindketten A Dalból indultunk, így a versenyhelyzettel is tudunk azonosulni."

Gyönyörű voltál az adásban. Előre megvan a koncepció, vagy adott héten derül ki a hétvégi "look"?

"Előre meg van már tervezve, hogy mikor miben leszek, azt elárulhatom, hogy rendkívül profi kezekben vagyok, így mindig valami különlegességgel lehet számolni a megjelenésemet illetően. A mostani adásban különösen jó volt, hogy amellett, hogy a hajam és a ruhám is abszolút a saját stílusomat tükrözte, kényelmesen lehetett benne mozogni, plusz a hajam sem lógott a szemembe, nem zavart."

 

Elárulod melyik dalok fogtak meg leginkább az első előválogatóban?

"Én rendkívül sajnálom, hogy Berkes Olivér kiesett, hiszen nagyon szerettem a dalát. A továbbjutók közül DENIZ és Szekér Gergő szerzeménye tetszett."

A Dal január 26-án tovább folytatódik a második előválogatóval, melyről részletesen ITT olvashattok.