Most szól:
Vezeti:
2019.01.31 Csütörtök . 12:16

Már biztos - Ben Affleck nem lesz többé Batman!

De vajon ki lesz így a Sötét Lovag?

Régóta megy a huzavona a készülő új Batman film háza táján. Eddig csak az volt biztos, hogy a filmet az új Majmok bolygója trilógia és a Cloverfield rendezője, Matt Reeves fogja készíteni. A film premierjét 2021-re tűzték ki és Reeves ígérete szerint egy igazi noir hangulatú detektívtörténetet kapunk majd, ahol főhősünknek több szupergonosszal is meg kell küzdenie majd. Ez már csak azért is adhat újabb löketet a karakternek, hiszen Batman a képregények alapján joggal viseli a világ legjobb detektívje címet, ez a képessége a mozikban azonban eddig kevéssé került előtérbe, sokkal inkább maguk az összecsapások vitték a show-t. Az új filmben Reeves arra kívánja fektetni a hangsúlyt, hogy minél részletesebben bevezesse a nézőt abba a folyamatba, ahogy Bruce Wayne lenyomozza a bűnözőket és megpróbálja megfejteni a bűntényt.

 

 

Azt is kész tényként kezelhetjük, hogy az utóbbi három alkalommal Batman-t alakító Ben Affleck nem tér vissza. A színész ugyanis kénytelen volt kiszállni a produkcióból alkoholproblémai miatt. Maga Affleck is úgy nyilatkozott, hogy ennek a szerepnek a megformálása teljes koncentrációt, szenvedélyt és tökéletes színészi játékot igényel, jelenleg azonban ő nem lenne képes ezeket a szükséges szinten nyújtani. A cserében annak is szerepe lehet, hogy állítólag egy fiatalabb színészt keresnek, hiszen a történet Bruce Wayne fiatal kori énjére fókuszál. Affleck nem tűnik sértődöttnek, hiszen egy tweetjében így írt a készülő filmről: „Izgatottan várom 2021 nyarát, hogy lássam Matt Reeves vízióját életre kelni."

 

 

Nos, mi is izgatottan várjuk az új filmet, s főként azt, hogy ki lesz az új Batman, hiszen erre a bejelentésre várni kell. A két leggyakrabban rebesgetett név eddig Jake Gyllenhaal és Ryan Gosling.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás: NME

Lead: Instagram