Most szól:
Vezeti:
2019.02.05 Kedd . 11:45

Kezdődhet a ’Végjáték’ - íme, a Bosszúállók befejező részének új előzetese!

Itt az újabb izgalmas teaser.

A Super Bowl szünetében hagyományosan több premier előtt álló film és sorozat előzetesét is be szokták mutatni, ám múlt vasárnap nem mondhatnánk, hogy elkényeztettek volna minket. Semmi az új Star Wars filmről, a Trónok harcáról sem tudtunk meg semmi újat, viszont legalább a Marvel kihozott egy kedvcsináló teasert a Bosszúállók 4. részéhez, mely a Bosszúállók: Végjáték címet kapta.

 

 

Pár hónapja már kijött egy trailer is a filmhez, mely a Thanos pusztítása utáni világot mutatja be, ami valahogy úgy fest, hogy gyakorlatilag az élő emberek fele eltűnt a Föld színéről. Tulajdonképpen a vasárnap napvilágra hozott előzetes is ezt a fonalat viszi tovább. Láthatjuk, amint a megmaradt hősök igyekszenek minden megmaradt erejüket latba vetve összefogni, és cselekedni. Persze a tenni akarás közepette érződik, hogy a múlt nem tűnt el nyomtalanul. A városkép sötét és nyomasztó, de a dolognak mégis van valami fajta pozitív kicsengése ahogy látjuk, hogy a Bosszúállók lassacskán magukra találnak. Úgy tűnik, van is tervük de, hogy mi azt persze egyelőre még nem tudhatjuk, csak Amerika Kapitány búgó hangja visszhangzik az éterben: „Vannak, akik továbblépnek. De nem mi.”

via GIPHY

A teaserben egyébként feltűnik többek között, Tony Stark, aki úgy tűnik nem sodródik tovább az űrben, Fekete Özvegy, Hadigép, a Hangya, Mordály, Bruce Banner, Thor és Amerika Kapitány is, aki a képek tanulsága szerint visszaszerzi a pajzsát.

A negyedik rész premierjét 2019. április 25-re tűzték ki. Mi már alig győzzük kivárni!

Forrás: NME

Lead:IMDB