Most szól:
Vezeti:
2019.02.12 Kedd . 09:40

Egyből három résszel tér vissza a Szolgálólány meséje - megvan a pontos dátum is!

A szolgálólány meséje 2017-ben hódította meg a világot és a sikere azóta is töretlen.

Elizabeth Moss egyik pillanatról a másikra ismertté vált és milliók beszéltek Margaret Atwood sötét, nyomasztó utópiáján alapuló történetéről, A szolgálólány meséjéről. Szerencsére a sorozat tavaly folytatódott, második évadában sok kérdést nyitva hagyott, amelyre természetesen a hamarosan érkező harmadik évadban kaphatunk majd választ (remélhetőleg).

 
View this post on Instagram

June 5. #WakeUp

A post shared by The Handmaid's Tale (@handmaidsonhulu) on

 

Most már az is biztos, hogy június 5-én folytatódik June története, illetve az is, hogy azonnal három epizódot kapnak a rajongók. Egyébként nem rég egy teaser is napvilágot látott a folytatásból, ahol a szolgálólányok alakzatba rendeződött hadát láthatjuk a Washington-emlékmű előtt, ami immáron nem egy obeliszk, hanem egy keresztet formál, hírül adva, hogy Gilead továbbra is él és virul.

Az tehát biztos, hogy sokunk kedvenc története folytatódik, azonban az még közel sem biztos, hogy milyen irányba mennek majd el a dolgok. Ami biztos, hogy június 5-én irány a képernyők elé, addig pedig olvassátok el egy korábbi cikkünket, melyben minden fontos információt megtudhattok A szolgálólány meséje harmadik évadáról.

Forrás: Variety

Lead: IMDb / Hulu