Most szól:
Vezeti:
2019.02.13 Szerda . 12:03

Összefuthattál volna Tom Odellel a Margit-szigeten, kivéve, ha gyorsabban kocog nálad

Február 8-án csordultig telt a Barba Negra Tom Odell koncertjén, aki most először lépett fel headlinerként a fővárosban. Az eseményt az M2 Petőfi TV csapata sem hagyhatta ki, akik egy exkluzív interjút is készítettek az énekessel.

Tom Odell többször járt már hazánkban, azonban a fővárosban még soha nem koncertezett úgy, mint headliner fellépő, vagyis, hogy kizárólag az ő rajongói vannak ott a fellépésen. Szerencsére február 8-án "megtört a régóta tartó hagyomány", Tom ugyanis aznap a Barba Negrában lépett fel, ahol egy gombostűt sem lehetett volna elejteni, hiszen teltházas volt a buli.

S ha már buli, s ha már teltházas, s ha már Tom Odell, akkor az M2 Petőfi TV stábja is meglátogatta a helyszínt, ahol egy exkluzív interjúra is sikerült elkapni az énekest. Azt már eddig is tudtuk, hogy rendkívül kedves és közvetlen emberről van szó, az interjú után pedig ez még inkább csak bebizonyosodott.

Az interjú elején egy igazán szívhez szóló témával indítunk, ugyanis szóba kerül a Sziget Fesztivál, ahol Tom ugye bár fellépett már korábban, s bizton állítja, hogy a hazai fesztivál szerinte a világ öt legjobbja között van, a Glastonbury, a Lowlands, a Hurricane és a Southside mellett.

Az is szóba került, hogy megérkezése után az énekes kiugrott a Margit-szigetre egyet kocogni, így ha úgy láttad, mintha Tom Odell jött volna veled szemben a pályán, vagy került volna el nagy sebességgel, esetleg előzted volna meg te őt, akkor nem képzelődtél, ő volt bizony.

 

 

Odell egyébként elmondása szerint egyáltalán nem tartozik ahhoz a tipikus csillogó környezethez, amivel a sztárokat azonosítják, de ehhez az interjú megtekintése után kétségünk sem fér. A beszélgetés második felében slágereinek háttereiről beszél, illetve legutóbbi, Jubilee Road című albumának keletkezési körülményeit meséli el.

Ha ez nem lenne elég, a magyarországi koncert részleteibe is bepillantást nyerhettek, íme!

Fotó: Getty Images