Most szól:
Vezeti:
2019.02.14 Csütörtök . 11:23

A Házasság hetén Szandiék életébe nyerhetünk bepillantást a Családvarázsban

„26 éve vagyunk együtt, még tervezünk egy húsz-harmincat”

2008 óta minden évben Valentin nap környékén egy teljes hétig a házasság és a család fontosságára irányítja figyelmünket a Házasság hete kezdeményezés. Ezen a héten az M2 Petőfi Tv Családvarázs című műsora is kiemelten foglalkozik a témával és egy olyan párost mutat be, akik igazi példaképek lehetnek, ha házasságról, családról van szó. Ők pedig nem más, mint Szandi és férje, Bogdán Csaba.

A páros története már-már legendás, hiszen a tündérmesébe illő egymásra találás még 26 évvel ezelőtt kezdődött. Szandi és Csaba ekkor szerettek egymásba, mikor az énekesnő még csak 16 éves volt. Két évvel később össze is költöztek, majd 1999-ben örök hűséget fogadtak egymásnak. Szerelmük, egymás iránti odaadásuk az óta is töretlen.

Mindketten vágytak családra, mára három gyermek büszke szülei, és ahogy Szandi mondja: „10-20 év múlva is ugyanilyen egység szeretnénk lenni, már unokákkal kibővülve”. Kapcsolatuk egyben számos sztereotípiára rácáfol, hiszen gyakran mondják, hogy egy kapcsolat halála lehet, ha nagy a korkülönbség, vagy ha a páros túl sok időt tölt együtt, mert mondjuk ugyanaz a munkájuk. Nos, Szandiék esetében ez mind megvalósul kapcsolatuk mégis boldog és kiegyensúlyozott immáron 26 éve, és még legalább ennyit terveznek együtt.

A Családvarázs következő adásában Rókusfalvy Lili Szandi nővérével, Pintácsi Vikivel is beszélget, aki mesél majd testvérkapcsolatukról, családról, továbbá az anyaság témája is nagy hangsúlyt kap majd, hiszen érkezik egy anyacoach is.

Ne maradjatok le, kapcsoljatok pénteken 21:00-kor az M2 Petőfi Tv-re!