Most szól:
Vezeti:
2019.02.19 Kedd . 11:05

Az Agymenők sztárja nem engedi gyermekeinek, hogy nézzék a sorozatot. Most kiderült, miért!

A sorozat, amit valószínűleg mindenki látott már legalább egyszer a televízióban, az interneten, vagy bárhol, hiszen napjaink legjobban futó szériája az Agymenők.

Mayim Bialik 2010 óta alakítja az Agymenőkben Amy Farrah Fowler szerepét, így mára egy egész világ ismeri az arcát. Így nem meglepő, hogy rendkívül népszerűek azok a videók, melyekben a szereplők a sorozat kulisszatitkairól mesélnek. A legutóbbiban Bialik arról mesélt, hogy miért nem engedi gyermekinek, hogy nézzék a sorozatot, melyben édesanyjuk világhírnévre tett szert.

"A fiaim nem nézik az Agymenőket. Már egy maréknyi felvételünk van a sorozatról. Nagyon sok olyan tartalom van a produkcióban, amire ők még nem állnak készen. Ha van olyan epizód, amiről azt gondolom, hogy relatíve biztonságos, akkor majd megmutatom nekik" - árulta el a színésznő. (A srácok egyébként 10 és 13 évesek).

A videót egyébként érdemes végignézni, ugyanis izgalmas kulisszatitkokat tudhattok meg az Agymenőkről, mint például, hogy igazi-e Amy szemüvege, hogyan nem nevetik el magukat a forgatáson a szereplők, kivel cserélne szívesen Amy szerepet, vagy éppen miért nem szerelik meg a liftet a lépcsőházban.

Bialik azt is elárulta egyébként, hogy ő kimondottan nem szereti nézni a sorozatot, ugyanis utálja visszahallani és látni magát a tv-ben, mindig talál valami kivetnivalót a "munkájában".

Fotó: IMDb