Most szól:
Vezeti:
2019.02.21 Csütörtök . 11:48

Fiatalság és szerelem - közös dallal jelentkezett Odett és Marsalkó Dávid

Annyira fülbemászó és annyira szerelmes, hogy egészen Holnapig ezt fogod dúdolni.

Adott egy remek hangú, csodás énekesnő, Odett és egy roppant sikeres rapper, Marsalkó Dávid. Na de mi van akkor, ha ők közös dalt csinálnak? Mindjárt megmutatjuk!

Egyik előadót sem kell külön külön bemutatni senkinek, azonban arra még eddig nem volt példa, hogy együtt dolgoztak volna. Odett fejében körülbelül 4-5 évvel ezelőtt született meg a dal gondolata, de sokáig hagyta pihenni a dolgot. Néhány hónappal ezelőtt azonban gondolt egy nagyot, hogy miért is ne lehetne ebből a számból egy duett? Alapvetően nem úgy lett kitalálva, de egy jó producerrel minden megvalósítható. Odett addig Toldi Miklóssal dolgozott a számon, azonban zenei producerként Monkeynecket is bevonták a buliba. Ezután már csak egy jó rapper kellett a nótához, így Odett elsőre Marsalkó Dávidra gondolt, akit sokan a Halott Pénz formációból ismerhetnek, aki azonnal igent mondott a dologra.

A dal és az előadók is megvoltak, már csak egy tuti témát és klipötletet kellett kitalálni a számhoz. Ehhez a fiatalságot és a szerelmet választották, ami tökéletesen passzol a 'Holnapig' dalszövegéhez és hangulatához. Utolsó lépésként egy lányt és egy fiút kellett találni, akik tökéletesen megtestesítik mindazt, ami az alkotók fejében él. Ehhez Odett az Instagramot hívta segítségül, ahol megtalálta Kincsőt és Kolost, akik profin megtestesítették a fiatal szerelmes párt, akik az aluljárókon át a plázákon keresztül mindenhol imádják egymást. Slussz poén, hogy az életben ők egyébként nincsenek együtt, de amúgy teljesen elhiszed nekik, annyira jól alakítják a szerepüket.

Odett egyébként szerda este az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorában vendégeskedett, ahol sok érdekességet elárult még a dalról, íme:

Fotó: Instagram