Most szól:
Vezeti:
2019.02.23 Szombat . 05:00

Minden, amit Lana Del Rey új albumáról tudnod kell

Már nem kell sokat várni az énekesnő hatodik lemezére.

Lana Del Rey napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, akinek dalait egyedi hangzás és az énekesnő gyönyörű füstös hangja tesz összehasonlíthatatlanná. Legutóbbi albuma a 2017-es Lust for Life volt, amit jelöltek az év albuma Grammy-díjra is. Mind a lemez, mind az azt követő turné óriási siker lett. Emlékezhetünk 2018-ban a Sziget Fesztiválon is beragyogta a nagyszínpadot.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk arra sem, hogy az énekesnő újabb albummal rukkoljon elő, mely már a hatodik lesz a sorban. A hírek szerint az új lemezt 2019. március 29-én dobják a piacra, melyről már tavaly szeptemberben kijött az első dal, a „Mariners Apartment Complex”.

 

 

Az új albumot pedig ‘Norman Fucking Rockwell’ névre keresztelték. Egyébként a lemezen lesz egy azonos című dal is, amivel kapcsolatban az énekesnő elárulta, hogy egy olyan férfiról szól, aki zseniális művész, de közben belül folyton vívódik és ez szépen lassan felemészti őt is és azt is akit szeret.


Az album producere Jack Antonoff, aki olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt korábban, mint Taylor Swift vagy Lorde. Nem mellékesen őt választották 2017-ben az év producerének. Az ígéretek szerint az új album kicsit más lesz, mint az eddigiek, sok elektromos gitárt hallhatunk majd, ami kicsit Red Hot Chili Peppers utánérzetet kölcsönözhet a lemeznek.

Az albumról még egy dal megjelent év végén, ez a „Venice Bitch”. Januárban pedig kaptunk még egy kis ízelítőt, hiszen Lana előrukkolt talán a valahova volt legkacifántosabb című dalával, mely ugyanakkor mégis nagyon Lana-s, a "Hope Is a Dangerous Thing for a Woman like Me to Have – but I Have It" címet kapta, ami nem mellesleg egyfajta utalás Sylvia Plath írónőre.

Kíváncsian várjuk az új albumot!

Forrás: NME

Lead: Instagram