Most szól:
Vezeti:
2019.03.14 Csütörtök . 22:30

Exkluzív izraeli élménybeszámoló és klippremier Pápai Jocitól

Ne aggódjatok nem hozták előrébb az idei Eurovíziót, Joci csak a versenyre készülő kisfilmek forgatási munkálatai miatt utazott Izraelbe.

A Dal 2019 idei győztese Pápai Joci 3 napot töltött Izraelben, ahol alapvetően nagyon jól érezte magát, azonban nagyon hiányzott neki a családja, akikkel szívesen megosztotta volna az ott átélt élményeit. Nélkülük nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem is megy külföldre, ezért ilyen értelemben kicsit új volt neki ez az utazás. Sajnos sokat nem árulhatott el a kinn töltött időből, azonban annyit még megtudhattunk, hogy rendkívül szoros volt az időbeosztása, volt, hogy napi 14-15 órát forgattak.

A csütörtök esti Én vagyok itt!-ben Joci a kinn szerzett élményeiről mesélt az M2 Petőfi TV nézőinek, illetve láthattunk részletet a nyertes dal, 'Az én apám' most elkészült videoklipjéből is. Az énekes elárulta, hogy A Dal után egy kicsit hiányérzete volt a nyertes számmal kapcsolatban, ezért egy hétre azonnal studióba vonult, s szerencsére a végén megszületett az a változat, amire azt mondhatjuk, hogy kerek egész és tökéletes.

Ha lemaradtál Joci interjújáról, ne aggódj, visszanézheted az egészet itt!