Most szól:
Vezeti:
2019.03.28 Csütörtök . 12:25

Megérkezett A Dal 2019 versenyzőjének debütáló klipje

Megjelent A Dal 2019-es mezőnyében feltűnt Diana első videoklipje, a versenyben is elhangzott “Little Bird” című dalhoz.

A 30 éves énekesnő karrierje nem a szokványos módon indult, hiszen ahelyett, hogy előbb beindította volna zenei pályafutását, ő családot alapított, férjhez ment, és két kislánya születése után kezdett énekelni. Az első dalával - melyet Rakonczai Viktor szerzett -, életében először a Duna Tv élő műsorában lépett fel.

“A színpadon állni óriási élmény volt számomra. Ebben a teljesen új szituációban fokozottan érvényes volt, hogy dolgozik bennem a lámpaláz, hiszen rengeteg mindenre kell figyelni. Nem elég csak szépen énekelni, át is kell tudni adni a tartalmat, és élvezni azt a három percet, mindezt úgy, hogy közben az emberben ott motoszkál, hogy csak most ne hibázzak, mert ez élesben megy. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Nagyon fontos nekem, hogy a körülöttem lévő emberek hisznek bennem, bíztatnak, mert ebből is tudok építkezni.” - mondta Diana.

IMG_5445

Néhány hónappal később megérkezett a “Little Bird” videoklipje is, amely csakúgy, mint Diana fotói, egy fekete-fehér imidzs kisfilm lett.

“A dal hangulata kicsit borongós, ugyanakkor reményt is nyújt. Az ember embertől való elidegenedéséről szól. Arra buzdít, hogy nyissunk egymás fele, ne féljünk kimutatni az érzéseinket, tegyük meg mi az első lépést, mindezt pedig szeretettel és jóindulattal, empátiával tegyük. Az első gondolatom az volt, hogy ehhez a dalhoz egy fekete-fehér képi világot képzelek el. Olyasmit szerettünk volna, ami a dal hangulatát tükrözi. Galler András Indiant kerestük meg a megvalósítással, neki és a stábtagok profizmusának köszönhetően nagyon gördülékenyen és jó hangulatban telt a forgatás. A klip képi világa kapott egyfajta fashion jelleget, amiben segítségemre volt, hogy tinédzserként részt vettem néhány fotózáson.”

Diana 2019-es tervei közé tartozik egy saját koncertműsor kialakítása, többek között a YouTube csatornáján már hallható coverekből, és a készülő új, saját dalokból.

Dia egyébként a szerda esti Én vagyok itt!-ben is feltűnt az M2 Petőfi TV műsorán, nézzétek meg a vele készült interjút: