Most szól:
Vezeti:
2019.04.12 Péntek . 10:13

Húsvét hétfőn jelenik meg a Mörk új kislemeze

Szó szerint feltámad a zenekar.

Ebben a hónapban jelenik meg a Mörk zenekar új kislemeze, mely az őszi EP-jük folytatása is egyben. Ám már a debütálás előtt, egy dalt megjelentettek, amihez egy különleges koncert klipet is készítettek. A You and Me című számot egy leverkuseni jazz fesztiválon rögzítették, mely által egy igazán különleges hangulatot kap az egész felvétel. Zentai Márk és Szeifert Bálint a csütörtök esti Én vagyok itt!-ben elárulta, hogy rendkívül örülnek annak, hogy akkor és ott vették fel a klipet, ugyanis még pont olyan fázisban van a dal, amikor friss és ropogós, ám vannak benne aprócska hibák, amik pont széppé és különlegessé varázsolják az egészet.

A Mörk a télen sem unatkozott, ugyanis a Magyarországi koncertek mellett megfordultak Erdélyben és Németországban is. Talán az eddigi legkülönlegesebb koncertjüket is nemrég adták, méghozzá a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár szivarszobájában. Erről, ha a fiúknak hihetünk, már pedig miért ne hihetnénk, szintén megjelenik majd egy videoklip.

A Resurrection Of Mörk új EP egyébként egyfajta hullámzás, ugyanis minden szám más és más. A lemez húsvét hétfőn lát napvilágot, ami szintén egy különleges dátum, ugyanis az album címe feltámadást jelent. Korábbi lemezük, a Death of Mörk halottak napján jelent meg, ami szintén nem volt véletlen.

Ha lemaradtál az interjúról, most visszanézheted!