Most szól:
Vezeti:
2019.04.15 Hétfő . 09:04

Aggodalomra ad okot a Trónok harca második részének előzetese

Még most szólunk, hogy spoilerveszélyes a cikk!

Április 14-én hajnali 3-tól Magyarországon is elérhetővé vált a Trónok harca befejező évadának első epizódja. Természetesen mi is korán keltünk, hogy láthassuk azt, amire másfél éve vártunk, s időnk sem volt felfogni a történteket, máris megkaptuk a folytatásnak a hivatalos előzetesét.

Sok mindent nem árulnánk el az első epizódból, az biztos, hogy kezdenek összeérni a szálak, régóta várt találkozások történnek meg, Jon Snow (aki nem is Jon Snow ugyebár) megtudja a titkot, ami mindent megváltoztat, illetve a sárkányok anyja is megérkezik Deresbe.

A HBO nem váratott sokat magára, rögtön kidobta a második részhez tartozó előzetest is, amiben Jamie Lannisternek igen csak lesz oka az aggodalomra. Ugyebár a hetedik évad végén útnak eredt északra, s szerencsésen meg is érkezett, azonban az első epizódban csupán annyit láthatunk, hogy Bran várja őt. A második részben azonban szembe kerül azzal a Daenerys Targaryennel, akinek apjával anno végzett, s a Királyölő nevet is ezért akasztották rá. Az biztos, hogy a szőke szépség nem tárt karokkal fogja őt fogadni.

De hogy mit hoz a folytatás? Arra ismét egy hetet várnunk kell... az biztos, hogy a tél megérkezett.