Most szól:
Vezeti:
2019.04.17 Szerda . 14:42

„Nagyon ütős történet lett." - Rúzsa Magdi már most elhozta a nyár egyik slágerét

Rúzsa Magdi, ahogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is megállíthatatlan. 2018 végén jelent meg legújabb albuma, az 'Aduász', amiről most a 'Mona Lisa' c. számot hozta el a Petőfi Rádió, Minek nevezzelek c. műsorába, ami ismét egy igazi fülbemászó dal lett.

Ezen kívül az adásban szó esett arról is, hogy az Aduásszal szinte párhuzamosan az énekesnő Presser Gáborral dolgozott közös albumon, amely a 'Lélekcirkusz' nevet kapta. De Magdi a zenekarával már turnéra is indult, aminek következő állomása az április 27-i Budapest Parkos koncert lesz.

És mit kell tudnunk a 'Mona Lisa' c. dalról?

„Egy nagyon ütős történet."

A 'Mona Lisa' egy igazi nyári sláger, hiszen ahogy Magdi is elmondta, a számnak van egy olyan lüktetése, ritmusa ami valóban nyári érzést kelt bennünk. A dal ugyanakkor picit retro, egy kis modern hangzással, amitől csak még egyedibb lett a végeredmény.

A számhoz pedig már videoklip is készült, amit Olaszországban forgatott a csapat, ahogy az énekesnő fogalmazott: „egy igazi kis ékszerdobozban." A videóra szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen hamarosan debütál, ezért érdemes lesz figyelni a közösségi oldalakon!

Élőben tehát legközelebb április 27-én a Budapest Parkban lehet találkozni Rúzsa Magdival és zenekarával, akik mint mindig, most is egy elképesztő show-val készülnek.

A Minek nevezzelek teljes műsora már vissza is hallgatható (ITT), ahol Magdi további titkokat árul a dalról, a videoklipről, a közelgő koncertről, de egy kis múltidézés is elhangzik Boros Csaba műsorvezetővel.