Most szól:
Vezeti:
2019.04.26 Péntek . 11:11

Jetlag x Nemazalány x Jumodaddy - különleges kollaboráció az új videoklip mögött

Egészen érdekes kollaborációból született egy brutál jó dal és klip.

Külön-külön a Jetlag, Nemazalány és Jumodaddy neve is ismerősen cseng a hazai zenében jártas egyének számára, azonban azt talán csak kevesen hitték, hogy ez a hármas együtt is tökéletesen működik.

A csütörtök esti Én vagyok itt-ben debütált a "Hülyeakaroklenni", ahol persze az alkotási folyamat is szóba került. Kiderült például, hogy az elején a srácok számára furcsa ötletnek tűnt ez az egész kollab, azonban amint képbe került Fanni (Nemazalány), tudta mindenki, hogy ez működni fog.

Alapvetően nem került volna rap betét a dalba, azonban "hülyék lettek volna" kihagyni az új generáció egyik legnagyobb hazai előadóját, Halastyák Fannit a buliból. Az összhang is elsőre megvolt a csapatban, szóval innentől kezdve nem volt kérdés, hogy itt sláger fog születni.

A dalban Tomi része egyfajta visszaemlékezés egy régi kapcsolatra, ami egy nyári buli alkalmával elevenedett fel a zenészben. Fanni részét Tomi verséje ihlette, melyben kiderül, hogy a lány valahol vágyik ugyan a kapcsolatra, de jelenleg inkább a zenére fókuszál.

A klip rendezéséért Czoller Bence felelt, az operatőri munkát Temesi Ádám vitte, a vágást Nagy Botond csinálta. A végeredmény nagyon profi lett, abszolút átérezzük azt a hangulatot, amit a produkció sugall. A felvételeken feltűnik egy elhagyatott amerikai kisbusz, melynek oldalára különleges fotókat vetítenek, illetve egy üres uszodában is forgattak, ahol még tűzijátékokat is lövöldöztek. A forgatás legextrémebb pillanatai talán azok voltak, amikor Tomi egy bevásárlókocsiban tolta Fannit egy alagútban, a forgalommal szemben.

Összességében mi imádjuk az új dalt, a klipet, mident úgy ahogy van, simán a nyár egyik slágere lesz.

Nézzétek vissza a tegnapi interjút!