Most szól:
Vezeti:
2019.04.27 Szombat . 14:43

Szépségkirálynők anyuka szerepben

A Családvarázsban Konkoly Ági és Kulcsár Edina.

Két szépségkirálynő, akiket nem csak a korona, de az anyai szerepkör is összeköt. Ezen a héten a Családvarázsban 2014 és 2012 legszebb női, Kulcsár Edina és Konkoly Ági voltak a főszereplők. Míg Edina kisfia, Medox szeptember végén látta meg a napvilágot, Ági második kislánya, Zora két héttel később született.

„Azért volt számomra nagyon fontos, hogy fiatalon legyek édesanya, elsősorban mert édesanyám nyomdokaiba szerettem volna lépni. Ő 18 évesen szült engem.” – mesélte Edina a gyerekvállalással kapcsolatban. Emellett egy másik nagy családi motiváció is hajtotta abban, hogy fiatalon legyen anyuka. „Engem anyukám és a dédnagymamám nevelt föl, ő 87 éves (…) és nagyon szerettem volna, hogyha megélheti azt, hogy üknagymama legyen.”

 
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

 

Talán közhely, de fontos, hogy egy nő, nő maradjon a férje szemében- akkor is, ha időközben anyává válik. Így gondolkozik erről Edina is, aki a következőket mondta a riportban ezzel kapcsolatban: „Így képzeltem ezt a babázós időszakot, hogy menjünk, vigyem magammal. Ne az legyen, hogy otthon ülök, picit így elhagyom magam, mert az nyilván a férjemmel való kapcsolatunkba se hozott volna túl sok jót.”

Edinához hasonlóan Ági sem várt sokáig az gyermekvállalással. Amikor megtalálta azt a férfit, aki mellett el tudta képzelni a közös életüket, egy év sem telt el és már a családalapításról beszélgettek. „El tudtam volna képzelni, hogy fiatalabban legyek anyuka, a 20-as éveim elején, de máshogy alakult az életem, jött a Szépségkirálynő.” – mondta Ági a műsorban. Aki akárcsak Edina, szintén nagyon aktív anyuka. Most is, hogy már két gyönyörű kislány édesanyja.

 
View this post on Instagram

#annyiraszeretlek #nagyobbikkincsem #Zoé ❤️

A post shared by Ági Konkoly (@agikonkoly) on

 

A szépségkirálynő-választás persze nem csak abból a szempontból volt hatással Ági életére, hogy később lett édesanya. 2011-ben még félénk lányként vágott bele a versenybe. „Jött egy stáb riportot csinálni velünk és megláttam a kamerát, bújtam a többiek mögé, remegett kezem-lábam…hogy engem ne kérdezzenek.” 2012-ben viszont már nyerni ment vissza. Megjárta a Las Vegas-i Miss Universe szuperdöntőt, ahol szintén bekerült a legjobb 10 lány közé. Ági a koronának köszönhet az életében szinte mindent, az önbizalmát, a határozottságát és óriási követőtáborát, akiket arra biztat, vágjanak bele ők is. Nevezzenek a Magyarország Szépe versenyre, hiszen a korona ereje az ő életükre is hatással lehet.

 

 

Ági időközben kétszeres anyuka lett, hiszen megszületett második kislánya.„A második terhességem előtt azt kezdtem érezni, hogy hiányzik valaki. Elképzelhetetlen volt, hogy ne legyen Zoénak tesója hamarosan.” Persze Ági is, mint ilyenkor a legtöbb édesanya tartott attól, hogy mi lesz, ha megbomlik a „biztonságos kis hármas egységük” – ahogy Rókusfalvy Lili jellemezte a helyzetet a műsorban –, de ez nem tartja vissza attól, hogy később legyen még egy vagy talán akár két gyermekük.

A Kulcsár Edináról szóló riportfilmet az EMMI készítette a Családok Éve és a Családbarát Ország kampányok keretében, amit ITT tudtok visszanézni!

A teljes részt pedig itt találjátok!