Most szól:
Vezeti:
2019.04.29 Hétfő . 20:00

Az Akusztik színpadán a Junkies

Érdemes lesz ismét az M2 Petőfi TV csatornáját választani.

A Junkies zenekar 1994-es alapítása óta igen nagy utat járt be. A gyors budapesti klubsikerek hatására a banda 1995 decemberében jelentette meg első lemezét, ám az igazi áttörést az 1997 nyarán kiadott "Nihil" album jelentette, mely a csapatnak országos népszerűséget hozott.

12 nagylemez, önálló Petőfi Csarnok koncertek, Sziget Nagyszínpad, aranylemez, megannyi telt házas hazai, illetve határon túli koncert szegélyezi az utat, amit a zenészek bejártak az elmúlt 25 évben. Pályafutásuk során több daluk is előkelő helyen szerepelt a rádiós slágerlistákon, az év legjobb rocklemezének válaztott "Mi van veled? Semmi?” című albumukért pedig 2013-ban Fonogram díjban részesültek.

A 2019-ben 25 éves jubileumot ünnepelő Junkies ezúttal áthangszerelt dalokkal áll színpadra az Akusztik című műsor keretében az A38 Hajón. Vendég Molnár Tamás(JETLAG) volt, akivel a Szerelmedtől lettem ilyen c. dalt adták elő közösen, és a zenekar egy feldolgozással is készült, még pedig az idei Nagyszínpad versenyben is résztvevő Follow The Flow-Maradok távol c. slágerét adták elő.

Junkies Akusztik április 29-én 22-40-től az M2 Petőfi TV műsorán.

Fotó: Junkies Facebook