Most szól:
Vezeti:
2019.05.10 Péntek . 12:10

Megérkezett az Az 2 előzetese!

Épp amilyennek vártuk: izgalmas, hátborzongató és nagyon para.

2017-ben nagy sikerrel mutatták be Stephen King hideglelős regényéből készült Az című filmet. Nem meglepő tehát, hogy elkészült a folytatás, ami nem akármilyen horrorfilmnek ígérkezik.

Felütésnek már mindjárt itt van, hogy a főszereplő Jessica Chastain azt nyilatkozta, hogy az egyik forgatási napon annyi vér volt az egyik jelenetben, amennyit ő még soha egyetlen horrorfilmben sem látott, és hogy még másnap is piros festék folyt a szeme alól. Az Az 2 még ki sem jött, de már most minden idők egyik legvéresebb horrorfilmjeként harangozzák be, hiszen állítólag a regény legdurvább részei is bekerültek a filmbe.

 

 

A második rész története az első után 27 évvel veszi fel a fonalat. Pennywise-t, a bohócot ismét Bill Skarsgard alakítja, ám a gyerekszínészeket felnőttek váltják fel. Méghozzá igazi sztárparádéra számíthatunk! A főbb szerepekben James McAvoyt (Bill Denbrough), Jessica Chastaint (Beverly Marsh) és Bill Hadert (Richie Tozier) láthatjuk majd. Ez a generációs ugrás is megengedi azt, hogy feljebb kússzon a film a horror-skálán.

 

 

A második részt is az első epizódot nagy sikerrel megrendező Andy Muschietti készítette el, a forgatókönyvet az Annabelle-filmekkel és Az apácával sokszorosan bizonyító Gary Dauberman írta.

A film premierjét 2019. szeptemberére tűzték ki. Addig is, íme a trailer!

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDB