Most szól:
Vezeti:
2019.05.14 Kedd . 13:03

"Bízunk a továbbjutásban" - Pápai Joci az első elődöntőben énekel az Eurovízión

Érdemes lesz 21 órától a Duna televízióra kapcsolni.

"Bízunk abban, hogy a keddi elődöntőből Az én apám című dallal bejutunk az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe" - mondta el a Magyarországot képviselő Pápai Joci a hétfői utolsó próba után az MTI-nek.

A Magyarországot képviselő énekes az Eurovíziós Dalfesztivál első, keddi elődöntőjében egyedül lép színpadra. A produkcióban szereplő két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül fogja támogatni. Pápai Jocit az első elődöntőben hetedikként láthatják majd a tévénézők.

Joci elárulta azt is, hogy a Jeruzsálemben tett látogatás hatalmas hatással volt rá, erről például egy hangulatvideót is közzétettek.

A Duna Televízió a keddi és csütörtöki elődöntőt, valamint a szombati döntőt is élőben közvetíti 21 órától az izraeli helyszínről Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie közreműködésével. Előtte 20 óra 30 perctől Hangolódjunk az Eurovízióra! címmel felvezető műsort sugároz a csatorna Forró Bence műsorvezetésével. Ebben a nézők nyomon követhetik Pápai Joci útját A Dal 2019 döntőjétől az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáig és megismerkedhetnek a többi ország versenyzőivel is.

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer is sikerült megnyernie a válogatót. Két évvel ezelőtt Origo című dalával győzött és Magyarország képviseletében a 8. helyen végzett a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon.

A végén pedig cask úgy itt hagyunk egy videót, hogy miként vitte el Joci a magyar hangulatot Tel-Avivba.

Forrás, Fotó: MTI