Most szól:
Vezeti:
2019.05.16 Csütörtök . 11:30

Íme az elmúlt évek legszebb döntős Nagy-Szín-Pad! pillanatai

Na de vajon ki lesz az a szerencsés, aki csatlakozhat a győztesek listájához?

2014-ben indult útjára a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató, olyan zenekarokkal, mint a Halott Pénz, a Szabó Balázs bandája, a Mary Popkids, az Ivan & the Parazol vagy a Cloud 9+. A produkcióról tudni kell, hogy kizárólag meghívásos alapon működik, jelentkezéseket nem fogadnak el a szervezők. Olyan előadók és zenekarok vesznek részt a tehetségmutatón, akik már kisebb klubkoncertekkel bizonyítottak és van már rajongótáboruk.

A Nagy-Szín-Pad! egyfajta katapultként szolgálhat azon előadók számára, akik az igazi nagy áttörésre várnak, ez a produkció biztosítja ezt a lehetőséget. Számtalan zenei szakembertől, producertől, újságírótól, zenei szerkesztőtől érkeznek ajánlások egy adott év mezőnyének kialakítását illetően. A cél, olyan nyolc előadó kiválasztása, akik már letettek valamit az asztalra, népes rajongótáborral, vagy nagy YouTube nézettséggel rendelkeznek, de az az aprócska robbanószikra még hiányzik.

Az évek folyamán olyan neves zenekarok voltak a Nagy-Szín-Pad! tagjai, mint a Margaret Island, a The Biebers, a Honeybeast, a Bagossy Brothers Company, a Konyha, a Jetlag, a Belau vagy a Soulwave.

Íme egy összefoglaló kisfilm az elmúlt esztendők győztes zenekarairól:

Azt pedig ne feledjétek, hogy a döntő végéig még szavazhattok a most döntőbe jutott zenekarokra, vagyis a Follow the Flowra, a USEME-re és a The Bluebay Foxesra. Mutatjuk is, hogyan:

- SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával.


- Instagramon az #nsz és a #FTF/#foxes/#usemezenekar hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadunk el. Szavazni csak publikus profilról lehet!

- a Nagy-Szín-Pad! weboldalán

Nézzétek este 21.05-től az M2 Petőfi TV-t, vagy találkozzunk az Akváriumban!

Lead: Hegyi Júlia Lili