Most szól:
Vezeti:
2019.05.21 Kedd . 10:49

Hien lediplomázott és még Justin Timberlake-kel is találkozott

Az M2 Petőfi TV pedig egy interjúra is elcsípte az énekesnőt, egyenesen Amerikából.

Egy itthoni tehetségkutatóban feltűnt énekesnő, Hien 2015 óta tanul az Amerikai Egyesült Államokban, azon belül is Bostonban, a világhírű Berklee Egyetemen. Most 2019-ben, azonban sikeresen abszolválta a sulit és átvehette diplomáját sound designer és professional music szakon.

A diplomaosztó érdekessége, hogy egy hatalmas arénában tartják, ahova sztárokat is meghívnak, akik tiszteletbeli doktorit kapnak a Berklee-n. Idén ez a három személy Justin Timberlake, Missy Elliott és Alex Lacamoire voltak. A fellépés után a backstageben Hiennek volt szerencséje összefutni Missy Eliottal, akit egyébként a magyar énekesnő konferált fel, valamint Justin Timberlake-kel is váltottak néhány szót, aki azt mondta, lehet elles egy két trükköt a diákoktól, akik az ő dalait adták elő és beépíti saját műsorába.

 

 

Hien a nyarat biztosan New Yorkban tölti majd, hiszen még egyetemi évei alatt bemutatta egyik projektjét a Butter nevű amerikai cégnek, akik reklámokhoz, filmekhez csinálnak zenét és hangot. A vállalatnak megtetszett a magyar lány munkája, ezért munkát ajánlottak neki, sound designer pozícióban.

Az M2 Petőfi TV hétfő esti adásában skype-on készítettünk Hiennel egy interjút, amiről ha lemaradtatok, most visszanézhetitek itt.

Fotó: Instagram