Most szól:
Vezeti:
2019.05.24 Péntek . 10:13

Ütős előzetest kapott a Terminátor legújabb része

A tavalyi évre egyáltalán nem lehet panaszunk, már ami a filmes felhozatalt illeti. Csak, hogy néhányat említsünk: Bosszúállók: Végtelen háború; Bohém rapszódia; Három óriásplakát Ebbing határában; Csillag születik; Mission: Impossible - Utóhatás és a lista még nagyon sokáig folytatódhatna.

A 2019-es év azonban egyelőre úgy tűnik, hogy nem fogja alulmúlni 2018-at. A Bosszúállók: Végjáték óriási rekordokat döntött, a John Wick: 3. felvonás – Parabellum pedig akkora sikernek örvend, hogy már a folytatását is bejelentették. Quentin Tarantino sem hagy idén film nélkül minket, hiszen augusztusban érkezik a Volt egyszer egy Hollywood. De a Disney is gondoskodik az újdonságokról, így az Aladdin élőszereplős történetét már láthatjuk is a mozikban, Az oroszlánkirályra pedig nyáron már jegyet is válthatunk.

Most azonban a Terminátor legújabb, hazánkban is forgatott részének futott be az előzetese, ami alapján ezt is kár lenne kihagyni. A Terminátor: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) az 1991-es második, a Terminátor 2: Az ítélet napja c. rész után veszi fel a fonalat, amiben régi és új szereplőket is köszönthetünk. Sarah Connor szerepében Linda Hamilton-t láthatjuk, és természetesen Arnold Schwarzenegger sem maradhat ki a történetből.

De jöjjön is az az előzetes!

A rendezői székben ezúttal Tim Miller foglal helyet, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk mint például, a Deadpool és a Thor: Sötét világ. James Cameron, aki a Terminátor 2: Az ítélet napja rendezője is volt, most produceri feladatokat lát le. Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger mellett pedig olyan színészek kaptak még szerepet, mint Mackenzie Davis, Natalia Reyes vagy éppen Gabriel Luna.

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én debütál a hazai mozikban.

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDb