Most szól:
Vezeti:
2019.05.31 Péntek . 10:40

A Bohém Rapszódia után újabb zenész élete kerül filmvászonra

Egy egészen botrányos életvitelt filmesítenek meg ezúttal.

Mostanában sorra záporoznak a nagyobbnál nagyobb előadók életrajzi filmjei, gondoljunk csak bele, mekkorát ment a Freddie Mercury-féle Bohém Rapszódia, most kerül majd a mozikba az Elton John életét megfilmesítő Rocketman, de érkezik még a Madonna, a David Bowie és a Celin Dion film is.

Most pedig nem kisebb hírt olvashattunk a Variety oldalán, mint hogy a Culture Club botrányos életű énekesének, Boy George-nak a mindennapjait is vászonra viszik. A film az MGM filmstúdióban készül majd és az a Sacha Gervasi írja és rendezi, akinek a neve a Hitchcockból, a Novemberi gyilkosságból és a Terminálból is ismerős lehet.

A készülő film az ír munkáscsaládból származó Boy George, polgári nevén George Alan O'Dowd pályafutásának indulásától együttese, a Culture Club 1980-as évekbeli nemzetközi sikereinek csúcsáig dolgozza fel az énekes karriertörténetét.

Az bizonyos, hogy botrányokban nem volt hiány az énekes életében, az pedig már egy másik kérdés, hogy ebből mennyi kerül be a filmbe, illetve arra is kíváncsiak vagyunk, hogy vajon ki bújik majd a főszereplő bőrébe?

Forrás: Variety

Fotó: Getty Images