Most szól:
Vezeti:
2019.06.11 Kedd . 10:13

Testemnek ha engedem - új klipjéről mesélt a Blahalouisiana zenekar

Ismét egy szuper különleges videoklippel jelentkezett a Blahalouisiana zenekar.

A Blahalouisiana azok közé a hazai együttesek közé tartozik, akik fesztiválról fesztiválra, klubkoncertről klubkoncertre járnak, az ország minden pontjára. Első lemezük még 2016-ban debütált, majd rá egy évre megérkezett a második LP-jük is, az Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi című.

Most szeptemberben pedig érkezik a harmadik album, melynek már három előfutár dala is van, a Nekem az nem elég, a Nem vagyok egyedül és a mostani, a Testemnek ha engedem, amihez videoklip is készült. A legújabb szerzemény érdekessége, hogy a zenekar Prágában rögzítette az anyagot, mindenféle számítógépes technológia nélkül, szalagra, teljesen analóg módon. A rögzítési munkálatokban az a Milan Cimfe és Pavel Karlík is részt vett, akik korábban dolgoztak már együtt a Linkin Parkkal, David Bowieval vagy Joss Stone-nal.

 

 

A hétfő esti Én vagyok itt-ben mesélt egy kicsit a zenakar a forgatási munkálatokról, illetve a videoklipről, magáról is, amiben az egész zenekar, sőt még a banda menedzsere is felbukkan. A sztori kicsit hasonlít Bill Murray Időtlen időkig című filmjének történetére, amikor minden nap teljesen ugyanúgy indul és egyik sem úgy végződik, ahogy kellene.

Schoblocher Barbi, a Blahalouisiana énekesnője és Szajkó András, a banda szólógitárosa az ÉVI-ben mesélt egy kicsit az újdonságról, amiről ha lemaradtál, most visszanézheted!

A Minek nevezzelek című műsorban készült interjút pedig ITT tudjátok visszahallgatni.