Most szól:
Vezeti:
2019.06.12 Szerda . 10:38

Az Emelet is a húrok közé csap június 16-án, a Szabadságkoncerten

Egyre közelebb június 16-a, és a Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szabadságkoncert.

Harsányi Levi, Szabó Győző és Bikfalvi Tamás a Talpra magyar adásában már kifaggatta Nagy Ferót és Boros Csabát, hogy mi várható tőlük a nagyszabású eseményen, továbbá azt is megtudhattuk, hogy milyen emlékeik vannak a 30 éve történt rendszerváltásról.

Június 12-én reggel, Patkó Béla Kikit, az Emelet zenekar énekesét érték utol telefonon, hogy néhány kulisszatitkot tőle is megtudhassunk.

Kiki elmondta, hogy gőzerővel készülnek a koncertre, de csütörtökön még vár rájuk egy egész napos próba. A Hősök terére kb. 100 ezer ember előtt lépnek majd fel a zenészek, akiket 2 színpadon, a Liszt Ferenc Kamarazenekar szimfonikusaival és egy harminc tagú kórussal kiegészülve láthatnak majd a nézők.

A rendszerváltásról természetesen Patkó Bélának is vannak emlékei, hiszen 30 éve ő is ott volt a Hősök terén, de ami még ennél is különlegesebb volt számára az az, hogy az utolsó orosz katonákat ő is búcsúztatta Záhonyban.

A Szabadságkoncertre mindenképp érdemes lesz ellátogatni, hiszen az Emelet mellett, olyan fellépőkkel találkozhatunk még, mint Vincze Lilla, a KFT, Szikora Robi és az R-GO, Nagyferó és a Beatrice, Vastag Csaba, Vikidál Gyula, Varga Miklós, Homonyik Sándor, Keresztes Ildikó, a Republic, és a Piramis-évek (Révész Sándor Hivatalos, Závodi János).

A Szabadságkoncert hivatalos eseményét ITT találjátok.

Kép: Emelet Facebook