Most szól:
Vezeti:
2019.06.12 Szerda . 10:18

Nyári programajánló Koltay Annával

Hogy igazán meghozzuk a kedveteket a nyárhoz, megkérdeztük az M2 Petőfi TV műsorvezetőit, hogy nekik mik a tervük az idei nyárra. Elsőként Forró Bence ajánlatait olvashattátok, most pedig Koltay Anna árulta el nyári terveit.

1. A Balaton számomra 4 évszakos programlehetőséget kínál, de nyáron a legpörgősebb. Ami nem maradhat ki, az Szigliget, a szívem csücske, akár családdal, vagy a legjobb barátaimmal a minden alkalommal felejthetetlen bulik, de egyedül is szuper a feltöltődésre. Marcsinál a Kikötő étteremben isteni a harcsapaprikás, fent a Várban pedig minden évben szuper panorámás koncertek vannak, idén mások mellett lesz Margaret Island, Szabó Balázs Bandája és Magna Cum Laude is.

  

2. A fesztiválozás nálam mindig a Lővérekben indul, idén sem lesz másképp, lent leszünk az M2 Petőfi TV csapatával a VOLT-on! A Cypress Hill és Slash koncertjét már nagyon várom!

3. Ha nincs lehetőség vidéki fesztiválra utaznia valakinek, a Budapest Park idén is hozza azt a színvonalat, ami bárhol a világon megállná a helyét, július 24-én az amerikai punk legenda, a ma is energiabomba kockahasú Iggy Pop buliján már biztosan ott leszek.

  

4. Ha augusztus, akkor Sziget! Dave Grohlért oda vagyok, sokat tesz a rockzene globális népszerűsítéséért, a Foo Fighters bulija szerintem egy must-have.

5. Igazi nyárzáró lesz a Strand fesztivál, ahol eddig minden évben lent voltam a barátaimmal, egy emberi léptékű, szuper fesztivál, ráadásul itt is kint leszünk a Petőfis csapattal közvetíteni a legizgalmasabb programokról, no meg a Petőfi Zenei Díjátadóról!

  

Forró Bence programajánlóját itt tudjátok elolvasni.