Most szól:
Vezeti:
2019.06.14 Péntek . 14:54

Nyári programajánló Rókusfalvy Lilivel

Ezerrel tombol a kánikula, így nem is mondhatnánk jobbkor nektek nyári programötleteket, mint most. Lássuk az M2 Petőfi TV műsorvezetőnőjének, Rókusfalvy Lilinek mik a tervei az előttünk álló hónapokra!

Nagyon várjuk minden évben családilag, hogy beköszöntsön a jó idő. A Balaton nagy szerelmesei vagyunk, szóval a nyár legnagyobb részét a Balaton Felvidéken töltjük a tanú hegyek között!

Ha nincs időnk elutazni,akkor lemegyunk a Római-partra, igazi kis mininyaralásnak éljük meg, a hekkel , lángossal, limonádéval és a kiülős vízparti helyekkel.

A másik nagy kedvenc a Normafa, ahova szintén hamar fel lehet jutni, van egy kedvenc eldugottabb tisztásunk, ott szoktunk piknikezni és nagyokat jatszani a gyerekekkel,barátokkal!

 

 

Nagyon szeretünk rövidebb időre is elutazni akar egy közeli nagyvárosba és mivel nagyon szeretjük Berlint, ezt idén sem hagyjuk ki. Nyáron rengeteg a szabadtéri fesztivál és gyerekbarát program, valamint még biciklizni is lehet egy jót!

 

 

És ha egy kis kultúrára is vágyunk meg gyönyörű környezetre, akkor Szentendre sosem okoz csalódást. Egy igazi ékszerdoboz, ahol egész nyáron tart Közép-Kelet Európa legnagyobb kortárs képzőművészeti fesztiválja az Art Capital, ahol jobbnál jobb kiállításokat lehet megcsodálni.

Koltay Anna nyári programajánló

Forró Bence nyári programajánló