Most szól:
Vezeti:
2019.06.15 Szombat . 14:49

Egy felejthetetlen koncertélmény vár június 16-án a Hősök terén

Június 16-án vasárnap, 18:30-kor kezdődik a nagyszabású Szabadság koncert a Hősök terén, ahol kiváló művészek állnak majd a színpadra, a rendszerváltás 30. évfordulójának alkalmából.

Az est nyitásaként a Magyar Honvédség Gripen vadászgépei szállnak majd át a Hősök tere felett, az esemény házigazdája pedig Nagy Feró, a Beatrice frontembere lesz.

A Szabadságkoncert különlegessége, hogy a zenészek a Liszt Ferenc Kamarazenekar szimfonikusaival és egy harminc tagú kórussal adják majd elő dalaikat.

A fellépők három-három számot fognak majd előadni, a slágerek között pedig saját emlékeikről is mesélnek a rendszerváltás kapcsán.

Akik pedig a felejthetetlen koncertélményről gondoskodnak: Vincze Lilla, a KFT, az Emelet, Szikora Robi és az R-GO, Nagyferó és a Beatrice, Vastag Csaba, Vikidál Gyula, Varga Miklós, Homonyik Sándor, Keresztes Ildikó, a Republic, és a Piramis-évek (Révész Sándor Hivatalos, Závodi János).

A koncert hetében a Talpra magyar műsorában is hangolódhattunk az eseményre, hiszen a műsorvezetőknek Nagy Feró, Boros Csaba, Patkó Béla Kiki, Vincze Lilla és Vastag Csaba is elárult néhány kulisszatitkot. A Republic énekesétől még azt is megtudhattuk, hogy mely számok fognak felcsendülni tőlük a Hősök terén.

Találkozzunk június 16-án!

A Szabadságkoncert hivatalos eseményét ITT találjátok.

Kép: 30 éve szabadon Facebook