Most szól:
Vezeti:
2019.06.20 Csütörtök . 15:00

Eddig sosem látott felvétel került elő Freddie Mercuryról

Óriási bejelentéssel kezdte a június 20-i napot a Universal Music, ugyanis közzétettek egy sosem hallott Freddie Mercury felvételt.

A Queen egykori frontembere a 'Time Waits for No One' című számot énekli a videóban, amit a mai napig elveszettnek hitt mindenki.

A dal az 1986-ban bemutatott 'Time' musical albumához készült, amelyet Mercury, Dave Clark producerrel rögzített, s amit végre most már bárki meghallgathat.

„Csak Freddie és a zongora hallatszik a felvételen, jól megmutatja, milyen csodálatos előadó volt, mekkora hangterjedelemmel énekelt. Libabőrös lettem, ahogy előadott, mintha minden szót külön ízlelt volna" - mondta el a Clark, aki sokéves keresés után találta meg a felvételt.

A Queen láz úgy látszik nem csillapodik, ami köszönhető a tavalyi évben megjelent Bohém rapszódia című filmnek, amely sikert sikerre halmozva több rekordot is megdöntött, az öt Oscar-díj jelölésből (legjobb film, legjobb színész, legjobb vágás, legjobb hangvágás, legjobb hangkeverés) pedig négy kategóriában is szobrot érdemelt.

Forrás: Variety, MTI

Lead: Getty Images