Most szól:
Vezeti:
2019.06.22 Szombat . 18:26

„A show nagyon egyedi lesz” – első önálló magyarországi koncertjére készül a Thirty Seconds to Mars!

Szinte valamennyi hazai fesztiválunk nagyszínpadát megjárta már a los angelesi Thirty Seconds to Mars, és mindig elvarázsolta a közönséget. Nem csoda, hogy a magyar rajongók már számolják vissza a napokat július 23-ig, amikor a zenekar egy önálló koncerttel érkezik a Budapest Parkba. Erről és a jövőbeli tervekről is beszélgettünk a frontemberrel, Jared Letoval.

Petőfi Rádió: Tavaly felléptetek a Strand Fesztiválon a Balaton partján. Ebben az évben pedig visszatértek, ezúttal Budapestre. Mire számíthat tőletek a magyar közönség idén?

Jared Leto: Teljesen új show-val készülünk. Játszunk majd új dalokat, és teljesen más settel érkezünk. Tavaly nagyon élveztük a Strand fesztiválos koncertet. Régóta járunk már Budapestre koncertezni és nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra visszatérhetünk és folytathatjuk ezt a kalandot! A show nagyon egyedi lesz, tele lesz energiával, meglepetéssel és különlegességekkel. Már nagyon várjuk, hogy igazán felejthetetlen estét töltsünk el veletek!

PR: A 2018-as koncertetekre visszatérve, a fellépés őrületes volt! Rengeteg rajongót fel is hívtál magad mellé a színpadra. Miért fontos számodra, hogy ennyire közvetlen kapcsolatod legyen a rajongóiddal?

JL: Mert nagyon jó móka! Jó látni az embereket ilyen közelről, az izgalmat, az örömöt, amit szerzünk nekik azzal, hogy ők is a koncert részeseivé válhatnak. Ez nálunk már hosszú évek óta így szokás. Nagyon jó érzés felhívni a rajongókat a színpadra, hogy legyen egy közös pillanatuk a zenekarral!

PR: Mi a következő lépés a Thirty Seconds to Mars számára? Tavaly új albumotok jelent meg 'America' címmel. De mi jöhet az 'America' után? Már említetted, hogy új show-val készültök. Érkezhet esetleg új videoklip is? Mik a terveitek a jövőre nézve?

JR: Igen, éppen készülőfélben van egy új klip és jelenleg is dolgozunk új zenéken. Szóval, remélhetőleg minél hamarabb elő tudunk majd rukkolni valamilyen újdonsággal.

PR: Egy nagyon sikeres turnén vagytok túl. A 'Walk on Water' című dal igazi sláger lett. Nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de nálunk, Magyarországon rendezték a legutóbbi úszó világbajnokságot, és a 'Walk on Water', amolyan himnusza lett ennek az eseménynek. Számítottál ekkora sikerre?

JR: Reménykedtem benne, de nem tudhattam. Sosem tudhatjuk előre, hogy egy dal működni fog-e, avagy sem. Nagyon örülünk, hogy ez a szám ennyi embert hozott össze világszerte. A 'Walk on Water'-t mindenképpen játszani fogjuk július 23-án, a Budapest Parkban is! Nagyon várjuk a visszatérést, hiszen gyönyörű a város és valószínűleg most hosszú ideig ez lesz az utolsó koncertünk Budapesten. Ezért is készülünk nagyon a mostanira!

Találkozzunk július 23-án a Budapest Parkban!

Kép: Getty Images