Most szól:
Vezeti:
2019.08.07 Szerda . 19:16

Mini lego, futópad, pizza - íme a Sziget fellépőinek legfurcsább kérései

Augusztus 7-én kezdetét vette a Sziget Fesztivál, ahol a korábbi évekhez hasonlóan idén is óriási világsztárok állnak majd a színpadra. Csak, hogy néhány nevet említsünk: Ed Sheeran, The 1975, Martin Garrix, Macklemore, Foo Fighters…

A koncerteken túl, van egy olyan kis világ, ahová titkon minden rajongó bekukkantana. Ez pedig a színpad mögötti élet, a backstage. Így minden évben az egyik legtöbbet elhangzott kérdés a bennfentesek és szervezők felé, hogy: „Na de mégis, milyen kívánságai vannak a legnagyobb világsztároknak?”

Idén mondhatni visszafogottak voltak a kívánságok, de ha már egyet ki kell emelni, az a Foo Fighters, akik két mini legót kértek az öltözőjükbe. Szóval azért egy-két extra dolog mindig akadt, nézzük is ezeket!

Prince

A 8 évvel ezelőtti Sziget főfellépője azt kérte, hogy igazi luxuskörülmények várják a színpad mögött, azt pedig külön kiemelte, hogy friss virágcsokrot kér, szigorúan fekete vázában.

Martin Garrix

A holland DJ-nek már nem voltak ekkora igényei, legalábbis kaja fronton biztos nem, ugyanis pizzát rendelt magának és a barátainak.

Robbie Williams

A 2015-ös headliner minden bizonnyal fitt akart lenni koncertje előtt, ugyanis az ő listáján a futópad szerepelt.

Rihanna

A díva fellépése vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből. Már a több órás késés miatt mínuszról indult, amit sokak szerint később a koncertjével sem tudott feljavítani. Pedig a backstagben az ő kéréseit is teljesítették, vagyis igazi luxus várta az énekesnőt, bőrkanapéval és mediterrán stílusú bútorokkal.

Pink

Pinknek csupán egy kérése volt, ami viszont szuper aranyos. Ő a késekre kért élvédőket, mivel a pici gyerekeivel érkezett a fesztiválra, és nem szerette volna, ha véletlen valami kis baleset történik.

Pink / Fotó: Getty Images Pink / Fotó: Getty Images

Az idei fellépőkről azt még érdemes megemlíteni, hogy nagyon környezettudatosak. A kívánságlistán ugyanis többeknél szerepelt a 100%-ban lebomló WC-papír, az állatkísérletmentes kozmetikumok, illetve sokan jelezték, hogy vega és/vagy vegán ételeket szeretnének fogyasztani.

Maga a Sziget is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy 'fenntartható fesztiválozást' teremtsenek. Ennek központjában szerepel a műanyag hulladék csökkentése, a re-pohár (ami már korábban is volt), a szívószálak használatának minimalizálása, a víztakarékosság, vagy például az, hogy nejlonzacskót egyáltalán nem lehet majd találni a fesztiválon.

 

 

Fotó: Getty Images