Most szól:
Vezeti:
2019.09.11 Szerda . 11:21

Jason Momoa új filmjében ismét egy szakállas, nagydarab törzsfőnököt alakít - ELŐZETES

Egy szóval sem vitatjuk Jason Momoa színészi képességeit, de az biztos, hogy amikor nagy, szakállas, izmos vezetőt kell egy törzs élére állítani, akkor kerül képbe a Magyarországot is megjárt Momoa, aki hibátlanul eljátssza a szerepet.

Gondoljunk csak a Trónok harca-beli Khal Drogo szerepére, ami méltán híressé is tette, vagy a tavaly mozikba került Aquament, de felemlegethetnénk a Conan, a barbárt vagy a Stargate Atlantist is. Az tuti, hogy nagy, kigyúrt, szakállas, határozott emberként profin vezet egy csapatot vagy szuperül uralkodik a tengerek felett.

Az iméntiekből kifolyólag senkit sem ér meglepetésképp, hogy ismét egy olyan filmben kapott főszerepet Momoa, amiben ezúttal szó szerint vakon kell egy törzs élére állnia. A See, vagyis Láss! névre keresztelt Steven Knight-alkotás egy olyan jövőben játszódik, ahol valamilyen vírus következtében minden ember elveszítette a látását, azonban valami csodával határos módon újra születnek látó gyermekek. Baba Voss (Jason Momoa) a törzsfnök, akinek ikergyermekei születnek, természetesen ők azok, akik látnak, de hogy miért, az egy jó kérdés.

A tízrészes sorozat november 1-jén fog elstartolni, az Apple TV első igazi nagyszabású szériájaként.